Srednjeveški Pirat Naval Kratka Sablja Baldric Tulec Usnje Meč Scabbard Pas Larp Bojevnik Morilec Odyssey Alexios Rekvizitov, Kostumov

€10.77

€15.38

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Srednjeveški Pirat Naval Kratka Sablja Baldric Tulec Usnje Meč Scabbard Pas Larp Bojevnik Morilec Odyssey Alexios Rekvizitov, Kostumov

Velikost:

-Največja Rezilo Širina : 7 cm / 2.76 palca. -Ramo Zanko Dolžina : 110-120 cm / 43.31-47.24 palca.

Funkcija:

-V baldric je odličen dodatek za vaše larp, gledališče in cosplay kostum. -PU usnje, tkanine,čvrst in vzdržljiv. -Prilagodljivih trakov in sponke za pas sedi čez ramo in pasu za podporo orožje. -Kot nalašč za pirate,morilec,vitez,lopov obleko. -Paket vključuje: en kos baldric.(ne, vključno z mečem)

Fotografije Kažejo:

Opomba:

-Barve se lahko nekoliko razlikuje zaradi barvo umerjanje vsakega posameznika monitor.

Pošiljke:

1. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 2. Prosimo, izpolnite pravi naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

1.Včasih v nekaterih državah, carinske politike se lahko strogo.Bojim se ne moremo odgovorna vse carinske pristojbine. 2.Prosimo, preverite, carinske politike na svoje mesto in če naj imajo dolžnost, za plačilo carinske pristojbine Prosimo za razumevanje tega stanja.

Povratne informacije:

Ne bomo znali ceniti vsak strank. 1.Če ste zadovoljni z da,prosim, pustite nas vseh 5 star dobre povratne informacije. 2.Če imate kakršne koli težave s parcelo prosim stik z nami, da bi sporočilo, ki na prvi,, bomo poskušali naši moči, da reši težave.

O tem, kako Vračilo/Zamenjavo?

1.Če obstaja kakršen koli težave,se obrnite na nas v 3 dneh po tem, ko bi prejel.če je bilo blago v vaši lasti več kot 4 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo. (Bomo preverite blago pred odpremo skrbno,vendar je mogoče z majhnimi niti, ali prahu) 2.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti dana v izvirni paket in res številko za sledenje ni potrebno. 3. Povratni prevoz, je treba, ki ga plača kupec.

Oznake: assasin creed, katana meč, larp, assassins creed kostum trgovina, eos usnje scabbard, tct, assasin, orožje pištolo velike, assassin creed, alexa

Postavka Vrsta Sashes
Ime Oddelka Za odrasle
Spol Unisex
Znaki pirat
Material Sintetičnega Usnja
Posebno Uporabo Kostumi

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi