NAPAJALNIK 12V 6J1 Cev Vročina Pred Ojačevalnik pre-amp AMP Pre-Amp Odbor za Slušalke Rezerve Modul Stereo Potenciometer Ventil DIY Kit

€4.55

€5.69

-20 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

FE-6J1-2.0 B zasnovan za glasbene navdušence načrtovanje in razvoj.Danes, zaradi izboljšanja ljudi, ki živijo standardov, doseganje kakovosti je bila izboljšana, leta 1960, lahko slišite zvok glasbe je bil zelo zadovoljen, in zdaj, kaj potrebujemo, je visoke kakovosti glasbe, vključno z avtomobilski CD, lossless format WAV, APE, FALC.Ampak žalosten opomin, da: pogosto ne prenese te lossless formati glasbe, ampak slišati high-fidelity kakovost zvoka, ki si morda želi, da menijo, da je to naše naprej-razred vročina, čeprav ni 100-odstotno brezizgubni zvočni zmanjšanje, vendar v popolnoma izboljša kakovost zvoka je zelo dobra.To vam bo prinesla nepričakovano presenečenje!

Specifikacija:

Kanal Tip: 2.0 / Stereo

Vhodna moč: AC12V 1A /5.5*2.1 plug

Gumb Funkcije: stikalo za vklop / nadzor glasnosti

Navodila:

NAPAJALNIK 12V vnos:

Uporaba DC5.5 * 2.1 vtičnico, 12V NAPAJALNIK je na voljo, lahko uporabite tudi 12V AC transformator, če uporabljate 12V AC napajalnik, napajalni liniji morali na primer s spajkanjem na vezje.Ne pozabite: ne, ne moreš uporabo DC vhodna moč, sicer to ne deluje!

Levi-channel vhod / desni kanal vnos:

Zvočni signal pisanja, ki je lahko povezana z mobilnimi telefoni, računalniki, M3, MP4, in drugih glasbenih predvajalnikov.

Izhod levi kanal / desni kanal izhod:

Zvočni signal izhodni terminal lahko povežete z avdio signal vhodni ojačevalnik, močnostni ojačevalnik komisij, da se zagotovi post-amp Žolč okus za glasbo, da uživajo!

Stikalo za vklop / volume gumb:

Gumb v nasprotni smeri urinega kazalca, da zmanjšate glasnost začetku, ko glasnost na minimum, če se to nadaljuje, da zavrtite, dokler se ne "odkljuka" zvok in nato izklopite, lučka ugasne.

V izključenem stanju, obrnite gumb v smeri urinega kazalca, da slišim "klopi" zvok, svetloba je na moč vklopljena, potem je prostornina je minimalen, nato pa še vrtenje v smeri urinega kazalca je, da povečate glasnost.

Paket Je Vključeno:

1 x NAPAJALNIK 12V 6J1 Cev Vročina Pred Ojačevalnik pre-amp AMP Pre-Amp Odbor za Slušalke Rezerve Modul Stereo Potenciometer Ventil DIY Kit

Oznake: v tube ojačevalec, pga2311, potenciometer multi, vakuumske cevi, mala tube preamp, 6n3 cev, bluetooth z dac sprejemnik, rezerve cev komplet, amplifi kit, 6l6 cev

Potenciometer Funkcija Glasnost + Stikalo za Vklop nastavitev
Poreklo CN(Izvora)
Izhodna Vrsta NOBEN
Vrsta NAPAJALNIK 12V 6J1 Cev Vročina Pred Ojačevalnik
Velikost 77 MM * 75 MM * 52 MM
Channle 2.0 / Stereo
Slog NAPAJALNIK 12V 6J1 Cev Vročina Pred Ojačevalnik
Certificiranje NOBEN
Vhodna Moč AC 12 V1A 5.5 * 2.5 PLUG
Številka Modela 6j1
DIY Dobave ELEKTRIČNI

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi