Novo Združljiv Radiator za Javno različico RTX2060 RTX2070 Grafike, Video Kartic

€56.37

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opomba: Wiht MOS hladilnega telesa del

Opomba:Zaradi tega spremenjenega izdelka.Prosimo, sliko, video kartice za storitve za stranke.Zagotoviti, da je proizvod se lahko uporabljajo 1. Ta radiator je refitted z MSI gtx1080 Armar radiator reflow spajkanje čistega bakra znanja.Kupci, ki ne sprejemajo spremembe niso dovoljene izbiro!Združljiv je z rtx2060 in rtx20700 grafičnih kartic različnih blagovnih znamk. 2. Ventilatorja napajalni vodi na radiator je standard štiri pin vmesnika grafične kartice in kartice z 4Pin fan vtičnico na grafično kartico, ki se lahko neposredno priključen na električno omrežje za uporabo; če je kartica z 14pin napajalnik stojalo se uporablja, prosim, povejte službo za distribucijo adapter žice (privzeto je, da ne razdeli adapter žice), in ventilator lahko deluje samo po fan napajanje vtičnica na matični plošči se napaja.

3. Baker osnova radiator je zavarovano z GPU čip in odvajanje toplote položaj video pomnilnika del (zaslon pomnilnik položaj je prilepljeno z toplotno prevodnost pad) brez odvajanje toplote napajanja del, in če je napajalni del nima neodvisnega hladilnika, je priporočljivo, da izberete možnost "radiator z dvema napajanje hlajenje plavuti", in pritrdite hladilno telo na napajanje MOS cev za pomoč odvajanje toplote.Hlajenje drugih komponent rešili tako, da piha dol ventilatorja.Lepljenje način napajanje hladilnega telesa: očistite površino napajanje MOS cevi in uporablja ustrezno količino silikagel (mlečno bela).Stick hladilno telo na MOS cevi in ga pustite stati približno 40 minut.Po silikagel utrjuje, sklop hladilnega telesa bo stabilna (bodite pozorni, da ne, da se obrnete na kovinski zatiči od drugih sestavin, da bi se izognili kratek stik).Naslednja slika prikazuje lepljenju diagram sistema napajanje hladilnega telesa z javno različico rtx2060, kot je stolpec:

Oznake: geforce rtx 2060 super, rtx2070 super, rtx3090 video kartice, asus rtx2060, grafični heatsink, rtx2070, rtx, 2070 rtx, kartico hladilnik, video, blok rtx2060

Vrsta Fan
Uporaba Grafične Kartice
Črt 4 Vrstice
Paket Da,
Ležaj Legiranega Ležajnega
Vmesnik Napajanja 4pin
Številka Modela rtx2070
Heatsink Materiala Baker & Aluminija
Moč 1.56 M
Združljive CPU VSE
Poreklo CN(Izvora)
Hrup 25dBA
Blagovna Znamka HZDO
Nadzor Hitrosti Ventilatorja 2500RPM
Količine Zraka 45CFM
Ventilator Velikost 12
Ljubitelj Življenja 50000 ur

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi