Burger Omejeno Polje Kuhinja Burger Imetniki Zdravstveno Varstvo Okolja Sendvič Shranjevanje Večkratno Uporabo Raztegljive Hamburger Polje

€2.48

€4.13

-39 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis izdelka:

Izdelek neto teža: 36 g / bruto teža 46 g Izdelka velikost: 10 cm*3.8 cm*5.6 cm

Velikost po raztezanje: 10 cm*za 7,9 cm*5.6 cm

Izdelek material: ABS

Barva: siva, rdeča, modra, oranžna

Funkcija:

• 【HAMBURGER DRŽALO ZA UŽIVANJE】:Uživajte messiest burger, kaos!Interaktivni, higienski in okolju prijazen način za zavarovanje živali za spremstvo skupaj in da vse napeljave v notranjosti!

• 【VISOKO KAKOVOSTNIH MATERIALOV】:Uporaba varnega in okolju prijaznega materiala, plastike, zdravo življenje se začne s tem, kaj jeste.

• 【RAZŠIRLJIV】Je mogoče razširiti, da dodate mesnih in več polnila, medtem ko je elastična gusset trdno drži burger in polnjenje skupaj, priročen in praktičen.

• 【ODLIČNA ZAMENJAVA】:Uživajte Okusno Hamburger Žemljice Brez Vosek Papir, Aluminijasta Folija, Kositrne Folije Listov.To je bolj ekonomično, na dolgi rok in zagotovo bolj okolju prijazno.

• 【Pripomočki】:burger stojalo je zelo praktičen, enostaven za čiščenje in pranje v pomivalnem stroju.Zelo primerna je za vse vrste burgerje in tudi krofi.Še posebej za prijatelje, starejših in otrok, to je ekonomično in praktično kuhinjo in družino pripomoček.

Seznam vsebine:

Hamburger Polje *1

Oznake: bento polje stekla, pala, mikrovalovna sendvič, camelbak, fit hrane, tabor pripomoček, bento prigrizek, žep za orodje, večfunkcijsko orodje, bento polje suši

Material ABS
Blagovna Znamka Hokerbat
Funkcija 8 Kuhinja Burger Imetniki
Funkcija 5 Hamburger Silikonski Polica
Funkcija 10 kuhinja orodje
Funkcija 9 Zložljive Plastičnih Burger Rack
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 4 Sendvič Shranjevanje
Funkcija 11 kuhinjski pripomočki
Funkcija 1 Hamburger Polje
Slog Osebno prilagajanje
Funkcija 3 Burger Fiksno Okno
Funkcija 7 Hamburger Prinaša Dobička Rack
Funkcija 6 Kuhinja Shranjevanje Živil

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi