LED UVC Sterilizacijo Vrečko,Sterilizacijo polje Prenosna Dezinfekcijo za Baby Steklenice/Ščetko/spodnje Perilo Sterilizacijo Ubiti bakterije

€51.70

€82.06

-36 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dobrodošli v naši trgovini

Naj uživajo čudes narave skupaj!

Značilnosti:

1. [360-Stopinjsko Razkuževanje]:Uporaba LED uv band 260nm-280nm učinkovito dosega sterilizacijo.To lahko uniči DNA ali RNA molekularne strukture v celicah mikrobne organizmov po 3 minutah UV dezinfekcijo, doseganje učinek sterilizacije in dezinfekcije

2. [Velika Zmogljivost]: uv dezinfekcijo torba prostor je dovolj velik, da lahko dajo v različnih gospodinjskih predmetov.Uporabiti ga je mogoče za ključe, mobilni telefoni, očala, igrače, spodnje perilo, polnjene živali, lutke, slušalke, ure, stekleničke za hranjenje, izdelovanje orodja, masko in tako naprej.

3. [Dolgo-zadnji Sterilizacijo Bulb]: Ta uv sterilizacija torba nudi 360°razkuževanje z 12pcs LED lučka kroglice.Intenzivnost ult*aviolet disi*nfection lučka je enaka za več kot 20-krat intenzivnosti sonca.Življenjska doba za svetila zadnjih 10.000 ur.

4. [Prenosna Zasnova]: Prenosni uv sterilizator vrečko z One-touch delovanje in samodejni izklop funkcije, temeljito Sterilizacijo v 3 minutah.Vodotesen, prenosen, shranjevanje, se lahko uporablja kot potovanje skladiščenje vrečka za steri*lize predmetov.Univerzalni USB port polnjenje design, udobno in praktično.

5. [Visoke kakovosti Usnja]: Ta uv sterilizator torba je izdelana iz visoko kakovostnega usnja nepremočljiva.Luksuzno uv sterilizator vrečke šel tudi z vami.To je pomembno razkuževanje orodja za vas in vašo družino zdravje.

Specifikacija:

Material: PU

Barva: Modra

Moč: 8W

Napajanje: način USB Polnjenje

Lučka za noge: LED Ultravijolično Svetlobo

Ultravijolično valovna dolžina: 260nm-280nm

UVCLED moč: 7mW-10mW

Stalna temperatura: 40-45 stopinj

Velikost izdelka:26*19*17 cm / 10.3*7.5*6.7 palčni

Package Vsebina:

1 x UV sterilizator vrečko

1 x navodila za uporabo

Opomba:

1. Prosimo, počakajte malo napak zaradi ročnega merjenja.prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2. Barve imajo lahko drugačne kot razlika zaslon, pls razumeti.

★ o nas ★

◆ O naše proizvodne linije

State-of-the-art", proizvodne tehnologije in state-of-the-art proizvodnja opreme lahko zadovoljili vse vaše potrebe na prostem, športne opreme

◆ O našem skladišču

Veliko prostora za shranjevanje, ustrezne opreme, čeden načrtovanje, lahko jamstvo kakovosti in količine.

NAKUPOVALNI VODNIK

1.Navedite specialrequests(barve,embalaže,itd.)V opombe, ko bo plačilo.Če imate kakršno koli proment ali želite kupiti več...najprej obrnite na nas .

2.Če želite kupiti več differenct postavke v istem času in jih je potrebno plačati ponavljajoče se stroške prevozov,smo se lahko spremeni cena za vas.

3.Prosimo, preverite informacije za dostavo pred popolno plačilo:ime in priimek,naslov, zipcode,telefon numbe, retc

DOSTAVA PODROBNOSTI

NAČIN PLAČILA

STORITVE

▲ Vrnitev : Če obstajajo težave s kakovostjo ,prosimo, ponujajo podrobne informacije, da nam v roku 7 dni po prejemu pošiljke,bomo potrdili problem in potem ponudba, ki izpolnjuje soultion za vas.Vse vrne element, ki mora biti v originalni embalaži in prosimo, da ponudbo številko za sledenje.In podpiramo lokalne vrnili,boste dobili potrdilo o skrbi-brezplačno vrne.

▲ Povratne informacije : vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno!Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Cenimo 5-star pozitivne povratne informacije, To je dobro za naš dolgoročen posel.Bomo tudi pošiljanje enako povratne informacije za vas.

Oznake: eko, snak polje baby, polje mleka, pomp, vrečko rami, 265nm led, vojaške hrane vrečko, uv razkuževanje polje, lučka uvc, uvc proti klicam prenosni

Številka Modela Multifunkcijski razkuževanje paket
Vrsta Shranjevanje Vrečk
Funkcija 1 Mater in otrok anti-virus paket
Uporablja Prostor KUHINJA
Material Krpo
vzorec Tri-dimenzionalni Tip
Debelina 11 žice
Obrazec Tri-dimenzionalni Tip
Funkcija 3 Prenosni
Uporaba Oblačila
Izdelek Materino Mleko Vrečko Za Shranjevanje
Specifikacija 23*21cm
Funkcija Na zalogi
Oblika Pravokotne
Zmogljivosti 200 ml
Funkcija 2 uvc

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi