2020 Poletje Harajuku Chic Vintage Žerjav Natisnjeni Moda Za Ženske Bluze, Majice Dolgi Rokav, Šifon Geometrijske Svoboden Femme

€10.20

€13.25

-23 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

ABOUTTHE VELIKOST:

Velikost Prsi, Pasu Dolžina Rami Rokav Meritev V CM S 94 64 40 64 M 98 65 41 65 L 102 66 42 66 XL 106 67 43 67 2XL

1. Vse meritve so v enoto " cm ", ±3 cm, je dovoljeno , 1cm=0.39 1 Palca palec=2.54 cm. 2 Če se počutite težko izbrati velikost ,vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog,ampak to je za vas zgolj kot referenca.

BARVA RAZLIKA:

Kot vsi vemo ,v različnih računalnikih prikaz barv drugače,

barva dejanski element, ki lahko rahlo razlikujejo od sliki.

Plačilo

A. Plačilo se pričakuje, da bodo prejete v roku 3 dni od dražb blizu.

B. Depozitni je naša prednost, način plačila, sprejemamo tudi različne plačila s T/T, Western union, Money gram.

Dostava

A. Bomo ladja v roku 1-3 delovnih dni po prejetem plačilu, razen praznikov.Običajno bo ladja elemente, ki so jih www.atticus.si Standardne Dostave, traja 9--20 delovnih dni, da pridejo po odpremo.

B.Če želite hitro dostava po (EMS,DHL ,UPS.FedEx) boste morali plačati doplačila .

C. Če ste naročilo skupna cena več kot $300.00 v času, bom prost njihovo pošiljanje po express(EMS,DHL ,UPS.FedEx).čas dostave je 3-7 dni.

Povratne informacije

Potrudili se bomo, da ponuja visoko kakovostno , smiselno in konkurenčno ceno izdelkov .Tudi to je moj cilj je, da vam, dragi kupce z odlično izkušnjo nakupovanja in 100% zadovoljni dobre storitve.Se nemudoma obrnite na nas, če imate kakršne koli težave, ko prejmete predmete, ki jih je osvojil na moje trgovine.Pozitivne povratne informacije je zelo cenjeno in bomo naredili enako v zameno.Če ste nezadovoljni zaradi katerega koli razloga, prosim, ne pustite, Negativen ali Nevtralen Povratne informacije in nam omogočajo priložnost, da bi vam z veseljem.

Oznake: formalno bluzo ženske 2020, harujuku, dirndl obleko plus velikost, bluzo šifon, harajuku shirt majica, thrifted vintage oblačila, 2020 bluzo ženske, Harajuku majica, uf letnik, ženska za

Ovratnik Proti-Vrat
Starost Starosti 18-35 Let
Dekoracijo NOBEN
Rokav Slog Redni
Oblačila Dolžina Redni
Vzorec Tipa Tiskanje
Blagovna Znamka ZAWFL
Slog Moda
Spol ŽENSKE
Rokav Dolžina(cm) Polno
Številka Modela 123
Vrsta Tkanine Šifon
Material Poliester

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi