PRAVI Ameriški VELIKOST po meri svoje - 3D Sublimacijski tisk Crewneck Sweatshirts Nov slog ( spodnji del je ravno slog)

€20.72

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Spodnji del je ravno slog,to je vzorec povezavo:

PODROBNOSTI: 1. Unisex majica crewneck. 2. Sprednji in zadnji tiskani. 3. Za centimetrov, Pravi USA velikost (Ni potrebe, da se moti, ki jih na Kitajskem velikosti več, če veste, ZDA velikosti rabo, morate le, da izberete ZDA velikosti od naše trgovine.To bo ustrezal si dobro) . 4. Sprejemamo custom-made oblačila , boste morali, da nam nudijo visoko ločljivost slike, če želite, da so boljši učinek pri tiskanju.Bomo po meri, ki bo v skladu z vašo zahtevo.Ko so slike poslali, bomo poslali nazaj digitalni mock up za potrditev.Enkrat potrdili, smo začeli proizvodnjo 5. Nimamo količina poraba za proizvodnjo,smo sprejeli vse količine,to je velika prednost za podjetnike, ki želijo imeti svoje lastne modele.Tako dolgo, kot želite, da so vaše lastne modele za svojo linijo oblačil, samo prosimo, da nas kontaktirate za več podrobnosti,smo vedno tu za vas. 6. Naše proizvodnje hitrost je zelo hiter, manj kot 5 dni.Več naročite, boljšo ceno! 7. Nudimo drop-prevozov za vsakogar (prodajalci, wholsalers, itd)... 8. Če ste naročilo preko 8 osebnih računalnikov, smo lahko ponujajo brezplačno hitro express dostava, kot so DHL. 9. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate.Veselimo se, da bomo dolgoročno sodelovanje.

Oznake: 3d prenos toplote stroj, Oblikovanje Po Meri, po meri logo majica s kratkimi rokavi, crewneck, po meri hoodi, tie native american, hoodie sublimacija, pas verige punk, tiskani zgornji del trenirke moški, crewneck majica

Rokav Dolžina(cm) Polno
Rokav Slog Redni
Vrsta Redni
Zapiranje Tip NOBEN
Vzorec Tipa svoje modele
Oblačila Dolžina Redni
Hooded No
Snemljiv Del NOBEN
Slog Ulične
Material Spandex
Debelina STANDARD
Postavka Vrsta Hoodies
Poreklo CN(Izvora)
Spol MOŠKI
Ovratnik O-Vratu

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi