Mini Inteligentni Wifi Anti-theft Alarm Senzor za Vrata z Magnetnim Okno Magnetni Varnostne Podpore Alexa Google Dom Za Nego Otroka

€2.63

€3.75

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

Združljiv z Alexa & googlova Domača stran:

Samo uporabite svoj glas za nadzor priključenih naprav preko Alexa in Google Doma.To lahko opravite tudi samodejni nadzor, skupaj z drugih pametnih naprav, ki so združljive s Pametno Življenje.Primerna za vas, da najdejo vašo vrata, okna, omare, predale ali kjerkoli želite, ko je odprta ali zaprta.

Uživajte Svoje Pametne Življenje:

Ko si zapustila dom, se bo pritisni in obvestilo, da ste, ko se vrata / okno se odpre ali zapre, tako da boste lahko zazna vsiljivec v času.Poleg tega bi lahko delijo tudi za vaše družinske člane in sledenje zgodovini senzor dejavnosti.

Enostaven za Namestitev:

Brez zapletene namestitve orodja, ki so potrebna.Senzor lahko namestite s dvostranski lepilni trak ali vijaki (vključeni), v le nekaj korakih, in prenesti aplikacijo "tuya" ali "Smart Life" iz GooglePlay ali App Store, da preverite stanje vašega vrata / okno.

Specifikacije:

Vhodna napetost:DC3V LR03

Quiescent Tok:≤10uA

Opozorilo Tok:≤160mA

Nizka poraba undervoltage:≤2.7 V

WiFi:802.11 b/g/n

Magnetni nadzor razdalje:≥15 mm

Delovna temperatura:-10-50℃

Delovna vlažnost:max 95%RH

Paket Je Vključeno:

1*Senzor

1*Navodila

Oznake: senzor, wifi, alarm vrata, stikalo tuya, alarm senzor gibanja, doma smart, opozorilo secur, vrata tuya smart, vrata odpre opozorilo, vrata senzor, zigbee

Številka Modela Tuya Smart Wifi Vrat Senzor
Certificiranje NOBEN
Blagovna Znamka centechia
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi