Moda Za Mlade Nahrbtnik Osebnosti, Priložnostne Platno Bagpack Unisex Velike Zmogljivosti Tablet Vrečko Študent Vrečko Literarna Trend Nahrbtnik

€19.69

€31.75

-37 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

1. Ta torba je srednje velik nahrbtnik, je čvrst in lahek.Nahrbtnik je ripstop, nepremočljiva, abrazijsko odporen in ima najlažji teža zagotoviti moč in vzdržljivost.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko 1-3cm napaka, ki je v normalnem območju.

Prostorno glavni predel: lahek in enostaven za prevoz, vendar je dovolj prostorna za shranjevanje A4 knjige, torbica, polnilec, zložljivi dežniki, sončna očala, primere, itd.

Zaprti način, s stilsko visoko kakovostne sponke design, varno in priročno.

Z uporabo visoko kakovost oxford krpo, ko greš ven in se srečujejo rahlo svetlobo, dež, to lahko zaščitite vaše predmete zmočil.

Zip sprednji žep, ga lahko dal v svoj mobilni telefon in drugih majhnih predmetov, priročno in hitro.

Ima močno vplivajo zmogljivosti, in po drugi okrepitev, je bolj trajen.

Iz oxford krpo visoko kakovostne tkanine, trajne:Po daljšem obdobju uporabe, nahrbtnik, še vedno lahko ohranili svoj prvotni videz.Je močno in enostavno, da se ukvarjajo z priložnostne trčenja in trenja med potovanja.

Barva priporočilo:

1. Rdeče-strast, romantike in čutnosti ugoden, veselo, nebrzdana, strastno Rdeče vedno naredi ljudi misli, lepih stvari.V znak barva, predstavlja pozitivno, aktivno in odprto.Pripravljeni, da se družijo z ljudmi. 2. Black je mirno in skrivnostno barvo.Ni važno, kakšne barve je dal skupaj, bo imel edinstven slog. 3.Siva predstavlja eleganco, enostavnost, umirjenost, osamljenosti, in brezbrižnost.To je zrelo nevtralne barve.Siva daje ljudem občutek, realna in daje ljudem občutek stabilnosti in stabilnosti. 4. Rumena predstavlja blišču in sijaju rumene, s soncem-kot so svetlost in luč modrosti, ki razsvetljuje temo.

1. Prosimo, bodite prepričani, da vaš naslov za dostavo pravilen.Prosim, pustite nam vašo voljo telefonsko številko in poštno številko.To je zahteva, ki jih na Kitajskem Post Office.Drugače, parcela bodo zavrnjeni! 2. Vsi predmeti, ki bo odposlano v roku 3 do 5 delovnih dni.

2. Če je zaščita datum bo teče ven, vendar je blago niste prejeli, prosimo, obrnite na nas.Če se strinjate, bomo lahko podaljša, če želite, da vaš denar je na varnem.

OBVESTILO:

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

1. Preverili bomo postavka premislite, preden dostava. 2. Če niste zadovoljni z postavke iz katerega koli razloga, vas prosimo, da nas kontaktirate.Bomo bodisi poslali novo ali vračilo denarja, se takoj po prejemu vrnjenega artikla.

POVRATNE informacije:

1. Če je kaj narobe z elementi, ki ste jih prejeli, se obrnite na nas PRED odhodom vse nevtralne ali negativne povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da bi našli zadovoljni rešitev za vas.Razumevanje je zelo dobrodošel. 2. Če ste zadovoljni z elementi, ki ste jih prejeli, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic za nas.

Oznake: mui torba ženske, torbici, bagpack usnje, min ženske nahrbtnik, android tablet, Nahrbtnik, vrečko, mati ženske nahrbtnik, big lv vrečko, ur torbice

Dekoracijo NOBEN
Nahrbtniki Tip Softback
Uporabite množice študent
Dež Kritje, No
Zunanjost Silt Žep
Blagovna Znamka GEMACAR
Poreklo CN(Izvora)
Zmogljivosti 20-35 Liter
Izvajanje Sistema Arcuate Ramenski Trak
Postavka Vrsta Nahrbtniki
Številka Modela 41YN18591
Slog korejska različica
Ročaj/Trak Tip Mehki Ročaj
Paket Velikost Medij
Vzorec Tipa Trdna
Obloge Materiala Poliester
Zapiranje Tip zadrgo
Notranjost Notranjost Zadrgo Žep
Spol ŽENSKE
Glavni Material Oxford

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi