Povzetek Eleganco Obroč 925 Funt-Srebrni-Nakit Brezplačna Dostava

€15.74

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Povzetek Eleganco Obroč 100% 925 Funt-Srebrni-Nakit Brezplačna Dostava

925 Sterling srebro zlitina, srebra, ki vsebuje 92,5-odstotna z maso srebro in za 7,5% glede na maso drugih kovin, običajno bakra.To lep prstan je cast trdnih .925 sterling silver.Združljiv je z Pandor, Troll, Chamilia, Biagi in drugih nakit, in zamenljivi z Pandor čare / kroglice!Izdelan iz Sterling silver, odlično darilo za vsako priložnost.Material: 100% Verodostojna 925 Sterling Srebrna Barva:Enako Kot Pod Sliko Velikosti:52#,54#,56#,58# v Eu Standard(Neobvezno) Package:1pcs/opp vrečko

Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate, za pošiljanje e-pošte, da sem jaz, vam bo odgovoril v roku 24 ur.Kakršna KOLI VPRAŠANJA o izdelku, velikost, barvo, engrave besedami,paket,dobavni rok in način itd.Če ste res zanima o nekaterih vprašanjih, kot je navedeno zgoraj, je opozoril, prosim, obrnite na nas prvič.Prosim, ne pustite, nevtralne ali negativne povratne informacije neposredno.

Za vse nezadovoljni problem, produts, storitve, ladijski promet vprašanja, prosimo, obrnite na našo prodajno na prvi. 1)elementi bodo sended v roku 48 ur po potrditvi plačila. 2)predmete, ki lahko dosežejo 12-21 delovnih dni. 3)Če ne boste dobili točke,nas prosimo obvestite v najkrajšem možnem času.

Kako Kupiti in PLAČILO:

Samo prepričani, da plača na nas preko www.atticus.si Depozitni preko Visa, MasterCard, QIWI, Western Union-a in Bančnega Nakazila.Vaše plačilo je le izdal, da se nam po tem, ko boste potrdili ste prejeli blago.

Mi svetovanje strankam, da nam fotografije ali video prikaz izdelki " problem, medtem ko želite vprašati za ponovno pošlji ali vračilo kupnine.Vam bo dal zadovoljni rešitev strogo accordding dejstev.

1)Postavke, ki morajo biti v svoje prvotno stanje, ne nosite, ali spremenjeni.

2)predmet se lahko vrnejo v roku 15 dni po prejemu. 3), ki se vračajo, ladijski promet pristojbina je treba zaračuna kupcu.

1)Mi bo prizadevajo, da svoje nakupovalne najbolj prijetno in čudovito! 2)obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, nam daje priložnost, da odpravite težavo. 3)Ko vas zapustijo pozitivne povratne informacije za nas, se bomo vrnili na enak da boste takoj.

Oznake: 925 obroč srebrna, Luksuzni Obroč, obroč srebrna kača, 925 srebro sterl, obroč s925, pandora obroč srebrna, band obroč, povzetek obroč, 004 obroč, obroč kača

Blagovna Znamka CKK
Strani Kamna NOBEN
Značilnosti Jarek Marjetice Obroči
Postavka Vrsta verodostojno 925 Sterling Srebrni prstani
Številka Potrdila 68170680332
Nastavitev Vrste Rezilo Nastavitev
Dostava hitra in brezplačna
Glavni Kamen Cirkon
Obliko\vzorec KROG
Številka Modela 20FLR113
Obroči Tip Poroko Pasovih
Kovine Tipa SREBRNA
Priložnosti Stranka
Spol ŽENSKE
Fine ali Moda Fine
Kovinskega Žiga 925,Funt
Slog Trendy
CertificateType GDTC
Po meri na voljo za večino
uporabljajo ženske svate obroči

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi