Anti Slip Prijem Trak Non-Zdrsa Oprijem Trakovi z Žareti v Temno Lepilo Ročaj za uporabo v Zaprtih prostorih Lestev Tla Prostem Stopnišč Tekalne plasti Korak

€7.30

€9.61

-24 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

Osvetlitev lepilni trak, ki lahko osvetli lokalni varno regiji ter povečati prepoznavnost ponoči, če želite še bolj zmanjšati tveganje, da bi naletel ali zdrsa.Kot nalašč za dodajanje varnost in osvetlitev stopnic, stopnic, krovi, faze, gledališče, in kopalnice.

Značilnosti:

[High-quality] ročaj trakovi so sestavljene iz vrhunske kakovosti materiala, ki ne enostavno obrabe ali trgati, in tudi zahteva zanemarljiv vzdrževanje po namestitvi.

[Varnost] trakov izboljšanje varnosti vašega kraja in pomaga ohranjati visoko raven varnostne kulture, s čimer se zmanjša nevarnost poškodb in razpokane kosti.

[Anti-slip] Anti-slip trak površino občutek, brusni papir, ima anti-slip lastnosti so idealne za mestih, kot so stopnice in druge spolzki za večjo varnost vaše lokacije.

[Enostaven za Namestitev] grip tape lahko enostavno narežemo na primerne velikosti, ki jih s škarjami, da izpolnjujejo svoj custom - made zahteve.Kot rezultat, to velja za vse stopnic in tla, različnih velikosti.

[Široko uporabna] Anti slip trak zagotavlja ekonomično in učinkovito sredstvo za večjo varnost katere koli lokacije, ne glede na to, da je vaš dom, vsak objekt, bazen, industrijski park ali katero koli drugo podobno površino.

Specifikacije:

Barve: Rumena, Zelena (Neobvezno)

Material: PVC

Slog: Modno

Priložnosti: Doma, v Pisarni, v Šoli, itd.

Skupna Dolžina: 5m / za 16,4 ft

Širina: 5 cm / 1.96 palčni

Paket Velikost: 12*12*5 cm / 4.72*4.72*1.96 palčni

Package Teža: 300 g / 0.66 lb

Package Seznam:

1 * Anti Slip Prijem Trak

Oznake: anti slip gumijastim trakom, anti slip lestve, preproga korak, stekla orhideja, anti slip trak, game razvrstite, proti drsenju trak, prenosni kopalnica korak, stopnice trak, odsevni brezrokavnik

Uporaba kopalnica
vzorec črtasto
Tehnika DIY
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela anti slip prijem trak
Funkcija Okolju Prijazno
Material PVC
Slog Sodobno

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi