Sova Lesenih Uganke Najboljše Darilo Za Odrasle, Otroke, Vsak Kos Je Žival Oblikovan DIY Puzzle Božična Darila, Lesene Sestavljanke

€10.31

€19.10

-46 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti :

1. Narava-tematskih puzzle igro.Uživajte sproščujoče časa s to skrivnostno sova puzzle!Obstaja več velikostih, naše lesene sestavljanke, ki je iz majhne koščke oblikovan kot savane živali in rastline.

2. Formaldehid-brezplačno basswood materiala, gladko površino zdravljenje, kakovostna, trpežna in odporna proti koroziji, in zaščitna plast po okolju zaščitno barvanje zdravljenja.Lahko hranijo desetletjih, je visela na steni, ali prenesti na druge, da cenijo.

3. To lahko spodbujajo oči-roke, koordinacije, izboljšanje koncentracije, potrpežljivost, logičnega mišljenja in spretnosti za reševanje problemov.Vas bo zmedlo z možgani uganke ta sestavljanke igre ves dan.

4. Iščete premišljen rojstni dan ali praznik darilo?Te edinstvene lesenih uganke so odlična izbira!Navedite vaše ljubljene ur zabave.

5. Sestavljanke uganke, pomiri um in sprožijo ustvarjalne meditacije članice.Igrajo naše ustvarjalnosti, najbolj dragoceno, starš-otrok igra.Intelektualna igra za odrasle in otroke.Dobra izbira za rojstni dan in Božična darila.

Specifikacija :

Barva: barvna

Material: basswood

Velikost:

o 35x21cm/13.78*8.27 v (nekoliko večje od A4 list)-187 kosov-srednje kompleksnosti

o 23x15cm/9.06*5.91 v (nekoliko večje kot A5 list)-101 kosov-povprečna zahtevnost

Debelina izdelka:5mm

Seznam Vsebine:

Sova Jigsaw Puzzle Igrača*1 Polje

Oznake: las puzzle, otroška igrača-lesena, les puzzel, puzzle za odrasle lesene, bela sova puzzle, 1000 sestavljanke, Les, kompleks lesene sestavljanke, puzzle 5000 deli, živali obliki sestavljanke

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka MINOCOOL
Opozorilo No
Slog Živali
Sestavljanke Slog skupno
Material Les
Starostni Razpon > 6 let
Spol Unisex
Številka Modela Jigsaw Puzzle

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi