Akvarij Evropske gradu Dekoracija Smolo arhitektura dekor za akvarij Skale Jamske kozice fish tank Krajinsko dodatki

€8.20

€12.43

-34 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti Smolo Grad Glavna surovina za to obrt je smole, ki ne vpliva na ribe in kakovosti vode.Slog je roman in realistično, ustvarjanje fantasy Evropske grad krajine 1. Močno barvno plastenje, dodajanje naravne kulise za svoj akvarij 2. Ne bo nič ribe, in ne bo povzročila škode na ribah.

Realno sliko

Opomba: 1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 2. Prosimo, dovolite 1-3cm razlike zaradi ročnega merjenja.O ladijski Bomo dostava za vsa naročila v roku 24 ur , da je članicah, bo posodobljena takoj, ko pošti dobil .In ponavadi dobavni rok je približno 3-5 tednov ,če parceli mimo carinskih gladko , ladijski promet bo bolj hitro .O povratne informacije Če se počutite zadovoljni s tem izdelkom, po tem, ko ste ga dobili .prosimo, vzemite nekaj sekund, da leaved 5 star povratne informacije, Tako lovey pes to izdelkov in naših storitev .Najlepša hvala !O poprodajne storitve Če ta izdelek imeti težav, ko ste dobili , se obrnite na nas v času in vam bom dal najboljšo rešitev .hvala!

Oznake: akvarij mini, hiša kozice, akvarij dekoracijo, akvarijske ribe, žive, akvariju, ornament, jama za akvarij, groot akvarij dekoracijo, akvarij dekor rock, dodatek fish tank, dekor fish tank

Teža 300g
Poreklo CN(Izvora)
Vodne Vrste Dekoracije Ribe Okraski
Type3 Evropski slog grad
Vrsta ribe
Številka Modela 15x8x13cm
Material plastike in smol
Type2 akvarij krajinsko dekoracijo
1 Fish tank dodatki

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi