Sansha Odraslih Baletne Copate Platno Polno Edini Zidava-v Stretch Tkanina Balet Ples Čevlji Za Začetnike Dame, Dekleta, Moški FR22C

€13.88

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Velikost Grafikona

Bolje je, da izberete velikost, ki temelji na noge dolžina in Eu velikosti obeh.

Nasveti: velikost grafikona je samo za referenco.Običajno, ena večja velikost pomeni dodatno 0.5 cm.Če imate kakršna koli vprašanja , se sporazumevajo z našo customer service osebje prvi .

O SANSHA

Frank Raoul-Duval, mladenič, ki prihaja iz francoske aristokracije, je predlagal inovativen design "split-edini balet čevlji" leta 1982. Po mnogih poskusov in prilagoditve, split-edini mehko čevlji Pro1C je bil rojen.Na Paris Expo leta 1994, to split-edini Sansha plesne čevlje prinesel velik občutek in osvojil številne aplavz, ki je bil imenovan največja revolucija in inovacij na svetu.Po več kot 30 letih razvoja, Sansha blagovne znamke zajema skoraj vse vrste plesne čevlje, oblačila in dodatki, sodeluje z več kot 200 strokovnih balet ples skupin po vsem svetu, ki so prilagojene stopnji uspešnosti izdelkov za profesionalni plesalci.

Custom-made in Posebno naročilo

Imamo svoje tovarne in oblikovalci,in vam izdelamo vse vrste visoke kakovosti plesne čevlje,kot so: Tango、latinsko、Jazz、Balet čevlji itd...tudi Mi lahko sprejmete custome-made in posebne naloge,pls razpravljali o podrobnostih z našo customer service osebje prvi.Hvala za vaše zaupanje,se bomo potrudili, da vam služi.

Dostava Metod

Poslali vam bomo izdelek CN Post Zraka Pošta ali E-POŠTA ali www.atticus.si Standard za vas .Če potrebujete hitreje ladijskega prometa,prosimo, obrnite na nas.Mi smo nezmožen v poroštvo čas dostave mednarodnih pošiljk zaradi veliko negotovih dejavnikov.ampak, če na parceli ni prispejo v predvidenem roku, prosimo, kontaktirajte nas, pomagali vam bomo spremljali in vam zadovoljni odgovor.Pls opomba:kupci, ki bodo odgovorni za vse dodatne carinskih pristojbin in dajatev za uvoz.In jaz sem žal ne bomo povračilo ladijskega stroškov za zavrnitev parceli.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomemben.Pls pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami.Pls vas prosimo, da nas kontaktirate, preden se odpravite negativne povratne informacije,se bomo potrudili, da rešite svoje težave!Resnično cenimo vaše sodelovanje!

Oznake: loom bombažne tkanine, platno sansha balet, kolo bombažne tkanine, copate sansha jazz, pointe copate sansha balet, pantyhose sansha balet, balet sansha, wa bombažne tkanine, danc čevelj, Sansha

Pete Vrste Klini
Zgornji Material Platno
Širina Čevlja Srednja(B,M)
Podplat Materiala Krava Mišic
Poreklo CN(Izvora)
Ples Čevelj Tip Mehko Balet Čevlji
Fit Ustreza manjši kot ponavadi. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info
Datum Izdaje Summer2016
Številka Modela FR22C
Raven Praksi Strokovno
Spol Za Odrasle,Moške,Ženske,Ženske
Blagovna Znamka Sansha
Obloge Materiala Bombažne Tkanine
Zapiranje Tip Elastični trak
Vložek Materiala Lateks
Dekoracije NOBEN
Ime Oddelka Za odrasle
Višina Pete Stanovanje (0 1/2")
Priložnosti Balet ples/Gimnastika/Joga/Ples/Dvorana/Dance Usposabljanje/Lekcija ect
Atletski Tip Čevlja Plesni Čevlji

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi