Neoprenske Savna Obleka za Moške Pasu Trener Korzet Vaja Savna Telovnik Zadrgo Hujšanje Telesa Oblikovalec z Nastavljivo Tank Zgornji del

€8.10

€16.20

-50 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

OPIS

PRIPRAVLJEN ZA SAVNA ZNOJ:Ta 2-v-1 telovnik in pas, skupaj za moške je izdelan iz neoprena in poliestrskih sintetičnih materialov,dihanje in nastavljiv,dovolj prožen, da se premaknete s.Dajanje ta pas trener za moške na pred vaše vadbe, vam lahko pomaga shed dodatnih količina vode teža in ohranjanje toplote telesa, da gorijo več kalorij.Tudi to telo oblikovalec moških savna znoj hujšanje uvježbavanje telovnik lahko ste toplo v mrzlih dneh.ENOSTAVNO, DA DAJO NA IN IZKLOP:Nadgrajeno neoprenske telo oblikovalec z zadrgo je enostavno, da dajo na in vzlet.Faja neopreno hombre za pomoč, popolnoma obris, da vaše telo za udobno prilegajo obliki in naj vaša ramena naravnost.Dobro stiskanje srajce za moške hujšanje!NAJBOLJŠI WASIT TRENER TELOVNIK:Opekline trebuh maščobe neoprenske pasu trener za moške z pasu trener je polno telovnik model cilje vaše jedro trebušne območje plus zunanji nastavljiv pasu, ki ups vaš thermogenic energije in flattern trebuha, ki vam olajšajo delo up intenzivno znoj in shed funtov bolj učinkovito.PRIMERNI ZA VSE PRILOŽNOSTI: telovnik je stiskanje lahko spljoštiti maščobe trebuh in želodec,pravilno držo in pomaga znoj hitro izgorevanje maščob in trebuh nadzor,moški pas trener telovnik za weightloss vroče neoprenske korzet telo oblikovalec lahko nosite pod vse vrste majice ali shaperwear.To je dobro za tek,telovadba,košarko in savna,visoko učinkovito izvajanje orodje za moške vseh oblik in velikosti.

Nadgradili zadrgo Design

Nadgradili neoprenske telo oblikovalec z zadrgo je enostavno, da dajo na in vzlet.spljoštiti maščobe trebuh in želodec,in pravilno držo.Dobro stiskanje srajce za moške hujšanje!

Plus Zunanji Velcro Design

Plus zunanji velcro, ki ups vaš thermogenic energije in flattern trebuha, ki vam olajšajo delo up intenzivno znoj in shed funtov bolj učinkovito.

Dihanje Neopren Materiala

Ta savna telovnik za moške je izdelan iz neoprena in poliestrskih sintetičnih materialov,dihanje in nastavljiv,dovolj prožen, da se premaknete s omogoča znoj hitro.

Nasveti

1), ki Niso namenjeni za uporabo med nosečnostjo. 2) Prosim, NE obleka s pasom, ko spi. 3) Operite s čisto vodo, preden vaš prvi uporabi. 4) Izogibajte se stiku s kožo, neposredno,priporočamo, da nosijo spodnja pod pasom. 5) Če se počutite neprijetno med uporabo procesa, priporočamo, da nastavite privijte ali zmanjšati uporabo času. 6) da, da vam pomaga dobiti vaše telo nazaj svojo nekdanjo post porodu hitreje, vam priporočamo, da ga kombinirate vadbo in kalorij nadzor z uporabo tega izdelka, boste videli VELIKO razliko v zelo kratkem času.

Povratne informacije

Prizadevamo si za 5-star storitev, ki jih navaja vnaprejšnja naše politike, naše dostava stopnja & naš dostava frekvenco.Če ste bili zadovoljni s to transakcijo, prosimo, odgovorite z vseh 5 zvezdic!Če niste zadovoljni z našimi predmete,se prosimo obrnite na nas.

Dobrodošli v naši trgovini

Da bi si ob srečno nakupovanje, potovanje v naši trgovini in bi se izognili neprijetnih aftersale vprašanja, vljudno prosim trajalo nekaj minut, da preberete nekaj nasvetov.Ti so dobrodošle, da se obrnete na nas za sporočila ali e-pošte!Dostava 1. Smo ponujajo Brezplačna dostava: www.atticus.si Standardne Dostave, ePacket, Kitajska Post Air Mail.Express Dostava: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Kot ponavadi, smo se ponujajo Brezplačna dostava za ladje, ki jih www.atticus.si Standardno Dostavo, če želite, pošljite jih na Kitajskem post Air Mail, ePacket, pls obvestilo nas. 3. Za ePacket: na Splošno, bomo privzete ladje, ki jih ePacket za ZDA in RUSIJO, ki bo traja približno 10-30 Delovnih dni za ladijski promet. 4. Dostavo Kanada,AVSTRALIJA, velika britanija, in drugih Evropskih držav traja približno 25-45 delovnih dni. 5. Če potrebujete element nujno in želijo ladje, ki jih Express Dostavo, če ste naročilo, Preden ste plačali, pls, da nas kontaktirate za Express Dostava, bomo Izračunaj Express ladijskega stroškov za vas, in dodajajo, da bi, potem si lahko to plačilo. 6. www.atticus.si Standardna Dostava, kot običajno traja približno 25~50 delovnih dni. 7. Kitajska Post Air Mail, kot običajno traja približno 20~35 delovnih dni. 8. ePacket, kot običajno traja približno 7-25 delovnih dni. 9. DHL, Fedex, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni. 10. TNT, Aramex, UPS, kot običajno traja približno 2~7 delovnih dni. 11. EMS, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni.Naš delovni dan je od ponedeljka do sobote in od 9 do 6 pm.Ladja od NAS: 1.Elementi bodo poslani v 24 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Ladja od CN: 1.Elementi bodo poslani v 48 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Smo pozorni, da vaše naročilo, da v času, ampak prosim, ne skrbite, če se pojavi kasneje, bomo v stik z ladjarske družbe, da v stik z vami.

Oznake: Fit, savna obleka znoj, kopel savna, obleka ženske, Telovnik, slim obliž grelni obliži roko, šport obleko žamet, jockmail moške spodnje perilo, roko toplo, mma kratek

Design4 Push-up/Hujšanje,usposabljanja,športne vadbe
Material Shell
Blagovna Znamka miss moly
Priložnosti Tek, Fitnes, Trening, Nakupovanje, Pisarna,Vlak, Šport
Shapewear1 Telo oblikovalec za moške/Fitnes Pas/Trebuh pas
Spol MOŠKI
Design 2-v-1 telovnik z zadrgo, dva pasu
Shapewear2 Telovnik srajco abs trebuha neoprenske pasu trener
Shapewear8 Hujšanje Savna Tank Top Vaja Majica
Postavka Vrsta Oblikovalci
Shapewear6 Moški Pas Trener Telovnik Weightloss
Nespodobno Sliko No
Velikost S/M/L/XL/2XL/3XL
Shapewear3 Pas usposabljanje oblikovalec Hujšanje vrhovi shapewear
Effect2 Fat burning/Vlak pas/Hujšanje telesa oblikovalec
Poreklo CN(Izvora)
Dostava Od Kitajska, Združeno Navedeno
Spolnost No
Shapewear7 Neoprenske Korzet Stiskanje Znoj Telo Oblikovalec
Shapewear5 Majica za hujšanje Pasu Trener Vadbe
Shapewear4 Moški Savna Znoj Telovnik Vrhu Rezervoarja
Številka Modela 01
Funkcija Popravlja držo, kompakten trebuha, izgubijo težo, fitnes
Effect1 Pospeši potenje, Izgubo Teže, Zmanjšanje maščobe
barve Črna/Siva/Modra

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi