Dr. pero Ultima E30 Polnilna Zlati Derma Pero Električni priključek Mikro Igla Instrumenta 5 stopenj prilagoditev z 2 KOS Bayonet Igle

€38.53

€68.80

-43 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dr. pero Ultima E30

Dr. Pero E30 DermaHeal sistem je proračun različico A7, zasnovan tako, da izboljša videz drobnih gubic, brazgotin, poškodbami sonca, ohlapno kožo, in splošno teksturo kože in ton.Na E30 sije njena kompaktna velikost in lepši profil za udobno prilegajo v manjših površinah.

Pozdravite Dr. Pero Utimal E30. Učinkovito, ekonomično in strokovno nego kože orodje, ki vas pusti občutek in je videti bolje.Pomaga doseči videz bolj zdravo in lepo kožo.Vzemite kožo vseh starosti na novo raven z Dr. Pero Utimal E30 in prepričani v svoj novi kožo!

Prednosti

1.Ne okužbi/enkratno enkratno uporabo igle za potrošni material. 2.Hitro, hitreje, kot priročnik aplikacije. 3.Minimalno bolečino 4.Lahka teža handpiece 5.Enostaven za uporabo. 6.Nizki stroški potrošni 7.Uporabnik neodvisni. 8.Tiho delovanje.

Spodbuja absorpcijo hranil

Ta naprava pomaga kozmetika, da bi prodrli in absorbira s spodbujanjem kože.To je elektronsko, avtomatizirano mikro igla, s vodnik, ki prilagodi iglo globino.

Primerna za problematično kožo

Akne Brazgotinjenje Strij Kirurški Brazgotine Anti Staranja - Gube & Fine Linije Hiperpigmentacija & Melasma Poškodbami sonca Splošno Teksturo Kože In Melodijo, Izpadanje las & Alopecija

Dropshipping Podporo

Če kupite 5 kosov ,ki jih lahko podarimo vam 1% popust; Ladjo iz element, ki v 48 urah; Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja!

Odlično Podrobnosti Izdelave

Champagne GOLD Luxuly Design

Močno pošlji kakovosti

Bayonet Design

Varno in Stabilno

Tako Kabel In Akumulatorski Na Voljo

En gumb kontrole, moči in hitrosti .Pet hitrosti so na voljo Enostavno upravljanje Visoke hitrosti

Presice Obsega in Anti-skid Design

Natančno prilagoditev igle dolžina Humanized design Sovpada prst delovanje Udobno in učinkovito

Kako Uporabljati

Kartuše prihaja v sterilno pakiranje.Dvojno-čiščenje (čiščenje in repeat), nato pa obrišite kožo očistite.Popolnoma kravato nazaj svoje lase, stran od obraza.Delo v majhnih področjih, in uporabljajo serum za vsako področje pred needling.To vam bo pomagalo zagotoviti, da pero ne povlecite ali potegnite na kožo.Priporočeni vzorec, da se premaknete pero za najboljše rezultate se navpično, vodoravno, nato pa diagonalno v obeh smereh.Z uporabo svetlobe, pritiska in brez vlečenja, ponovite ta gibanja, nad vsako področje dva krat.

NE UPORABLJAJTE

Na odprte rane.Na akne ali razdraženo kožo.Če se pojavi draženje.

Paket

1 x Derma Pero E30 2 x 12 pin za Enkratno uporabo Igle 1 x napajalnik 1 x Uporabniški Priročnik 1 x USB kabel polnilnika 1 x Darila Polje

Dr. pero Plug

Prosimo, izberite vtič je primeren za vas, ko oddate naročilo, hvala!Ta stroj so NAS vtič, EU plug ,UK plug in AU plug.

Originalni Dr. pero za Potrjevanje

- Sprejemamo naslednje methords:preko Visa, Master Card, Qi Wi, Western Union-a in Bančnega nakazila itd. - Za velika, da ti bodo na voljo dodatni popust tako, da se obrnete na nas.

-Rusija Kupce, naj izpolni vaša angleščina Polno Ime v Sprejemnik, ali morda ne boste prejeli, ker po politike v vaši državi. -Smo poslati predmet, prihaja s številko za sledenje,ki se jim lahko sledi dostave stanje celotni poti. -Čas dostave je odvisen od sezone, cilj in drugih dejavnikov, za zaposlene dni, dostava odloži.Če pošiljka ni bila dostavljena v predvidenem času,vas prosimo, naročila nam,mi pa vam pomaga, da skladbo in dala nazaj ASAP.

- Naša cena izdelka ne, vključno z davki.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov za zavrnjene pošiljke. Kupec je odgovoren za davke, ki jih zaračunavajo njegovi/njeni državi.Če potrebujete kakršne koli dokument za carinjenje, prosimo, obrnite na nas.

-1 letno garancijo za naše element (razen dodatkov in delov), nakup z zaupanjem. -Prosimo, da odprete parcelo v post častnik prisotnosti, Če je pošiljka poškodovana ali prazno(ukraden), prosim, post office, ki zagotavljajo uradni dokument, še posebej zahtevek zahtevo papirja.Boste dobili ekstra 7 dni (na vrhu, na čas dobave čas), da odloči, če želite ohraniti ali vračilo predmeta, tako dolgo, kot jih je nerabljena in v originalni embalaži, shipping stroški so ga plača kupec. -Če želite, da se vrnete ali zamenjavo, kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

-Bomo zelo cenim, če lahko pustite nas 5 Zvezdic Povratne informacije.Smo vam toplo dobrodošlico Pokazal Nekaj Fotografij (Bodo dobili dodatni popust naslednjem vrstnem redu!) v vašem 5 Zvezdic povratne informacije! -Če imate kakršne koli težave, o predmete ali storitve, se obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.Bomo poskusili najboljši za reševanje težav, za vas.Hvala.

Oznake: zlato pero, derma pero, je pisala, Microneedle Terapija, microneedl, sofia, dermarol, iglo obliž, needl, dr. pero

Vrsta Derma Železniški Sistem
Ime Izdelka Derma Pero Microneedle Stroj
Izhod 5v-1a
Microneedle Dolžina 0,25 mm
Uporabite za Obrvi Lip Liner Obraz
Vir Napajanja US
Najmočnejši motor do 12000-15000RPM
Blagovna Znamka dr.pero
Vhod AC100-240V -50/60Hz
Ime izdelka Dr. Pero Ultima E30
Ročaj Barve Zlato derma pero
Izključno Kartuše Z 2 kos 12pins
Poreklo CN(Izvora)
Storitev Dropshipping Podporo
Certificiranje CE
Funtion Obraza za nego Kože,Pomlajevanje Kože
Material Kovine
Igle za delo Gor in dol
Vrsta Napajanja Brezžično omrežje
Nadzor Hitrosti 5 nadzor hitrosti

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi