Sodobna Barva Elastična Stretch Dekorativne Blazine, Prevleke Prevleke Vrgel Blazino, Prevleke za Kavč Doma Dekor 40x40cm

€2.75

€5.39

-48 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Ta vzglavnik kritje je raztegljiva, da lahko fit za p illow vstavite velikosti med 40 cm-45 cm Izdelana iz kakovostnih spandex poliester tkanine ,Naravne eko-prijazni materiali,je to je vaš najbolj primerna izbira.To blazine pokrov lahko zagotovo zagotoviti topel, prijeten občutek za vaše vsakdanje življenje.S 16 barv na voljo, v primeru, da je prepričan, da dodate okus, teksturo in globino za svoj življenjski prostor.To blazine primeru je varno, da za strojno pranje.Opomba: Ta izdelek je predmet razpoložljivost blaga. • 40 cm x 40 cm • Spandex poliester tkanine • Vstavite niso vključeni • Stretch elastične tkanine kritje je lahko primerna za vzglavnik vložki različnih velikosti • odporna na Vremenske vplive • Fade-odpornost • Zadrgo zaprtje • Strojno pranje perila je na voljo Spot čista, jih shranite v hladen, suh prostor čez zimo

Tkanine podrobnosti

Nakupovanje nasveti

1.Prosimo, prepričajte se, da ste zapustili skupaj pravilne informacije vključujejo ime, priimek, naslov, poštno številko, telefonsko številko, bo blago odpremljeno na naslov, ki ste ostali v vrstnem redu, in "P. O. box" ni dovoljeno v naslovu.

2.Naše predmeti so isti kot na slikah, ampak rahlo chromatism je neizogibna zaradi različnih računalniških zaslonov.Prosimo za razumevanje.

3.Prosim, vas prosimo, da stik z nami, ko imate kakršna koli vprašanja.

Plačilo

1. Sprejemamo Depozitni, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.Tarife politike 1.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Ti stroški so kupci " odgovornost. 2.Mi lahko pomaga, da ste se ukvarjajo z carinjenje, prosim stik z nami.

Pošiljko 1.Bomo poslali izdelke z v 2-5 dni(delovnih dni,Ne počitniške sezone), ko je plačilo potrditvi www.atticus.si. 2.Pošiljke, ki jih na Kitajskem Post Registriranih Air Mail za manj kot 2 kg blaga v nekaj dneh (približno 15-30 dni), Če potrebujete element nujno, prosimo, kontaktirajte nas za express dostava.Bomo izračun express ladijskega stroškov za vas. 3.Ko prejmete elemente, ki ste jih naročili, ima v 24 urah, prosimo, da skrbno preverite.Prosimo, obrnite neposredno na nas, če imate kakršne koli težave. 4.Če niste ga dobili v čas poštnine,prosimo, kontaktirajte nas brez oklevanja.Preverili bomo za vas, ga s post office in po meri.Povratne informacije Naš cilj je 100% pozitivne povratne informacije in 100% zadovoljstvo strank.Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Lahko delamo skupaj za reševanje spora.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Oznake: za dom, krzno vzglavnik 40x40cm, stol kralj, kustuv blazino pokrov, vrgel blazino rock, stol pokrov, vzglavnik slip, vzglavnik, primeru blazino, prevleke 40x70 cm

Uporaba Vzglavnik vstavite velikosti med 40 cm-45 cm
Tkanine Stretch Elastična Tkanina
Slog Drugo
Material Spandex Poliester,
vzorec TISKANE
Vzorec Tipa Trdna
Tehnika Tkanine
Oblika Kvadratni
Številka Modela CC003
Blagovna Znamka occuicer
Velikost 40x40cm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi