K2 Laserski kazalnik RF 2,4 GHz Brezžično Večnamensko Voditelj Power Point PPT Stavec Daljinski upravljalnik powerpoint daljinski upravljalnik

€7.89

€11.27

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

K2 Laserski kazalnik RF 2,4 GHz Brezžično Večnamensko Voditelj Power Point PPT Stavec Daljinski upravljalnik powerpoint daljinski upravljalnik

2,4 GHz Wireless Laser Kazalec javnost uporabnik iz računalnika.Podpira stran gor in dol, premikanje kazalke navzgor in navzdol, hiperpovezava, preklapljanje okno, cel zaslon, črn zaslon, predvajanje / pavza, nadzor glasnosti in rdeč laserski.Samo nežno pritisnite ustrezno funkcijsko tipko, lahko nadzirate vaš ducuments ali ste v kotu lecture hall ali razredu, ali so v zadnji konferenčni sobi.Lahko preprosto pritisnite laser gumb in rdeča točka se bo prikazala, da se poudari vsebino, ki jo potrebujete, da se označite na zaslonu.To je dober pomočnik za učitelja, učitelj, profesor, emcee, poslovni človek in še več.

Značilnosti:

[2,4 GHz Wireless Control]

Uporabite napredno 2,4 GHz brezžična tehnologija; delovno območje sega do 20 metrov v odprto okolje, tako da se lahko svobodno premikate po prostoru in interakcijo z občinstvom.

[Plug and Play]

Lahko uporabite plug in play, brez voznika je potrebno.USB sprejemnik, ki se nahajajo v notranjosti vrat USB Vlagatelja.All-in-one design, enostaven za prevoz.

[Enostavno Rokovanje]

Eno tipko ena funkcija, ki ga podpira stran gor in dol, premikanje kazalke navzgor in navzdol, hiperpovezava, preklapljanje okno, cel zaslon, črn zaslon, predvajanje / pavza, nadzor glasnosti in rdeč laserski.

[Rdeči Laser]

Preprosto pritisnite laser gumb in rdeča točka, ki je lahko videti, proti večini okolij se bo pojavil poudariti vsebino, ki jo potrebujete, da se označite na zaslonu.

[Uporablja Priložnostih]

Brezžični laserski kazalnik se lahko široko uporablja v šolo, raziskovalni inštitut, center za usposabljanje, razstava,, poslovni sestanek, vladne agencije in še veliko več.

Poudarki:

Brezžična povezava odrezanje: namestitev brezžičnega sprejemnika na računalnik vrata USB, pritisnite V+ tipka za in Proti - tipko.LED luči sprememb počasi utripa, da nadaljuje NA vključeno, nato pa pustite tipk, da začnete odrezanje.LED-lučka bo IZKLJUČI, ko odrezanje je popolna.Če ni, ponovite zgornje korake.

Vgrajen 280mAh Litijeva Baterija: vgrajena polnilna 280mAh litijeva baterija zagotavlja dolgo uporabo.Podpira samodejno pripravljenosti-mode funkcija za varčevanje z energijo in trajno uporabo.

Specifikacije:

Številka Modela: K2

Brezžični Frekvenca: 2,4 Ghz

Daljinsko Razdalja: do 20 metrov

Vrata USB: USB3.0/2.0/1.1

Laser: Rdeča luč, točka samem; valovna dolžina 650nm, moč je manj kot 5mw

Napajanje: vgrajena polnilna 280mAh litijeva baterija

Operacijski Sistem: Windows XP / Vista / 7 / 8, MAC OS, za Android

Barva: Črna

Glavni Element Velikost: 12.5 * 3.5 * 0.8 cm / 4.92 * 1.37 * 0.31 v

Glavni Element Teža: 39g / 1.36 oz

Paket Velikost: 13.0 * 3.8 * 2.2 cm / 5.11 * 1.49 * 0.86 v

Package Teža: 42g / 1.48 oz

Package Seznam:

1 * Laserski Kazalnik

1 * USB Kabel za Polnjenje

1 * Angleški Uporabniški Priročnik

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.atticus.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.atticus.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: high power laser blue nasvetov 500000m 450nm, macbook daljinski upravljalnik programa powerpoint, nadzor powerpoint, bluetooth remot, polnilna daljinski upravljalnik programa powerpoint, laser powerpoint, ojačevalnik docooler, plug točke, bluetooth daljinski upravljalnik za telefon, daljinsko točke moči

Nadzor powerpoint brezžični stavec,ppt, voditelj,wireless presenter
Blagovna Znamka docooler
Postavka brezžični upravljalnik daljinski upravljalnik,stavec powerpoint,rf ppt, odd.
Brezžična Komunikacija IR
Paket Da,
Kanal 1
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela K2
Uporaba Računalnik
Daljinsko powerpoint voditelj remotepresenter powerpoint,
Frekvenca 433 MHz

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi