Na Zalogi nove 2500mah PR-633496 baterija Za Harman Kardon Oniks PR-633496 Visoke kakovosti Baterija+številko za Sledenje+dostava na Dom

€25.85

€36.94

-30 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Na Zalogi nove 2500mah PR-633496 baterija Za Harman Kardon Oniks PR-633496 Visoke kakovosti Baterija+številko za Sledenje+dostava na Dom 100% Testirani /, ki je na zalogi Vse parceli s številko za sledenje obrnite na debelo, se cene, ugodno, cena bo na voljo za večino bi Zelo dobre kakovosti in za velike količine v zalogi zdaj.

Prosimo, preberite naslednje skrbno pred nakupom. ( Ko ga kupite, ste sprejeli naslednji izrazi. )

1. Ko boste prejeli paket, prosimo ne odpirajte parceli takoj.Prosimo, uporabi mobilni telefon ali kamero, da posnamete celoten video.Če ste našli izdelek poškodovan,število izdelkov ni pravilna,Ali model izdelka ne ujemata.Prosimo, obrnite na našo družbo osebje takoj,vam bo dal zadovoljiv odgovor v najkrajšem možnem času.(Če ne snemanje full video,nam je Povedal, da je izdelek pokvarjen, število izdelkov ni pravica, model ne ustreza.Ne bomo priznali.Imamo razlog za domnevo, da kupec sam ni pravilno nameščen, da povzročijo škodo, Lažno poročilo izdelek količino.Upam, da boste lahko razumeli.) Snemanje video To je zelo, zelo pomembno !!!

4. Prosimo, pazljivo spremljati izdelka, slike in modele izdelkov,Ker so številne modele izdelkov, ki so zelo podobne.Če niste prepričani, da vaš model telefona, prosimo, obrnite na službo za stranke.Če kupec sam kupil napačen izdelek,Mi ne bo odgovoren.

5. Zaradi različnih proizvodnih serij, lahko obstajajo tudi subtilne razlike med izdelki in fotografije,To ne vpliva na kakovost izdelka.

6. Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate.Bomo rešitev tudi za vas.Ne odpirajte spora mimogrede.

Ruski Prijatelj, Bodite Pozorni, Prosimo, da: - izpolnite sprejemnik je polno ime v vrstnem redu, zaradi nove politike ruske navade, drugače vas verjetno ne boste prejeli paket končno .Nismo odgovorni za nondelivery povzroča, da odjemalec ne zagotavljajo dovolj informacij pri pripravi nalog.

Oznake: mtp52n06v, oniks boox c67ml, harman, harman kardon, baterija harman kardon oniks, harman kardon zvočnikov, harman kardon pojdi, noge oniks, kamen oniks, baterija harman

Baterija Kapaciteta(mAh) 2201mAh-2800mAh
Združljiv Blagovne Znamke motorola
Tipa Telefona Za Pametni telefon/Pametni Mobilni telefon
Certifikat Kakovosti nemko
Blagovna Znamka Wisecoco
Vrsta Vgrajena Li-Polimer baterija
Vrsta Baterije Polnilna Litij-Ionskih Baterij
Številka Modela Za PR-633496 Telefon
Vgradnjo Batterij/Backup/Bateria/Batterie
Lastnosti Li-ion Polymer Odstranljivo baterijo
Original ali Ne Original

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi