1PCS/VELIKO YT692B Široko 25 mm, Dolžina 5 metrov Multicolor Polipropilenskih Vlaken Traku Snop Traku Nahrbtnik Pas Najlon Trak

€3.64

€3.83

-4 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Širok 25 mm

Dolžina 5 metrov

Multicolor

Polipropilenskih Vlaken Traku

Snop Traku

Nahrbtnik Pas

Najlon Trak

Plačilo:

Sprejemamo plačila, kot je opisano spodaj.

Kreditne kartice, T/T banke, Moneybookers, debetno kartico.

Če imate kakršno koli vprašanje o plačilu,prosimo, da nas kontaktirate.

Če imate kakršne koli težave s plačilom,bi lahko dobili pomoč iz te povezave.

Dostava:

Bomo ladja iz parcele v 3days po plačilu odobren.

Uporabljamo svetovno Gospodarstvo Ladijski promet, tako ne bomo omogočili številke za sledenje.Če potrebujete številko za sledenje, morate povedati mi, in plačati dodatnih $1.5. Prosimo za razumevanje!Naročilo na vikend ali praznik, bo poslana na ponedeljek ali naslednji delovni dan.

Če je na zalogi,potrebujemo nekaj časa, da je postopek in bomo pustite obvestila ali sporočila za.

Ne bomo plačali za davek na carinsko obračunavajo od lokalnih običajev.

Čas dostave samo za referenco.Da bo hitreje ali počasneje, včasih.Ker to ni zelo enakomerno dostava po Kitajskem Post Air Mail.Bomo obdelali vsako parcelss.

Približen čas poštnine različnih držav, spodaj je samo za vaše podatke samo, za katere ocenjuje, ni zagotovljeno.

1: ZDA: 10-39 delovnih dni.

2: Rusija: 12-55 delovnih dni.

3: Evropa državo: 10-55 delovnih dni.

4: Druge države: 15-55 delovnih dni.Dostava načine:

Bomo predvsem uporabo China Post Gospodarstvo Air Mail, da bodo vaši parceli.Zamenjava/Exchange/Povračila:

Prosimo, preverite paket in predmete skrbno po prejemu.Če poškodovano,prosimo, prečenje slike kot dokaz prvi.Potem bi lahko obrnete na nas za poprodajnih storitev.

Vljudno prosim stik z nami prvič, če ruge je vse težave z vašim naročilo, preden odprete spora.Hvala za vaše razumevanje in podporo.Bomo odpravili do tako vsak kupec zadovoljen na razumen način.

Če ne prejmete parceli v času garancije,vljudno prosim, počakajte za več časa.Vaš paket lahko odloži za ogromne pošiljke za post,tako da postopek počasi kot običajno.

1: sprejemamo exchange ali nadomestiti v 14-30 dni za napako predmet, Ali če ste prejeli napačen izdelek.Ali smo lahko povrne svoj denar nazaj.

2: Kupci, ki kupijo napačen element je treba stopiti v stik z nami v čas, če pa napačno postavko smo poslali, in nas boste potrebovali za odpravo težave

Potem boste morali privoščiti vsi stroški (vključuje izvirno tovora, manipulativni stroški in vrnitev tovora, itd.)

3: Unwished izdelek vrne se zaračuna 15%, obnavljanje pristojbina le, če se element, ki je enak kot v stanju, ki smo poslana.Kupec mora plačati za ladijski promet pristojbina, da pošljete nazaj.Povratne informacije:

Vaše povratne informacije so zelo pomembne za našo spletno trgovino.Zato vas prosimo, obrnite neposredno na nas pred odhodom negativne povratne informacije, če obstaja kaj, da ne boste zadovoljni ali jezni.Bomo poskušali rešiti problem, dokler ste zadovoljni.

Če ste zadovoljni z našo spletno trgovino.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije.In koristne pripombe, za druge kupce.

Element, kot je opisano: 5 zvezdic

komunikacija: 5 zvezdic

Dostava Hitrost: 5 zvezdic

Oznake: privijte kablom za večkratno uporabo, polipropilenskih vlaken cementa, polipropilenskih vlaken betona, carabine vrv tightener, vlakna polipropilena kondenzator, polipropilen, poliester vrv, 6 inch traku, vrv tightener, jeklene vrvi zaostritev, 5 palčni lok

Številka Modela YT692B
Vrsta Releasable
Material Najlon

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi