IMICE Wireless Gaming Miška 6 Gumb za Optično Strokovno Miško 2000dpi avtomat Računalniška Miška za PC, Prenosni PC G-1700

€7.09

€23.62

-69 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Funkcija Funkcija :Tiho tipko,ni glasen, ko kliknite levo in desno tipko 100% popolnoma nova in visoke kakovosti Tip :2,4 GHz wireless Mouse Gumbov :6 gumbi, kolešček.Stikalo za Življenje : 10 milijonov cikel Velikost : 135*80*50 mm Združljiv :Windows XP, Vista, Windows 7/8, MAC...Uporabnika za : high-end igralci & gaming poklicni igralci Paket Vsebina : 1 X Akumulatorski Gaming Mouse(brez trgovina na drobno paket)

Dostavo

1: Nalogi, obdelani v roku 24-48 ur plačilo preverjanje.

2: STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

3: Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.

4: Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Politika vračanja

Doživljenjska Garancija.Nakup z zaupanjem! 15 dni denar nazaj zagotovljena.

1: Prosimo, kontaktirajte nas, preden se vrnete pridobiti povratni naslov

2: Vsi izdelki morajo biti vrnjeni v prvotno stanje, vključno z embalažo.

Dostavo

1:Pripravili paket:

Bomo ladja iz postavke v 2-3 delovnih dneh po tem, ko je plačilo potrjeno.Vas bomo obvestili, če bomo potrebovali več časa, da se pripravijo elemente.

2: Dostava čas:

Kot običajno traja od 20 do 45 dni, da dosežejo svoje imenovani naslov za HK Post.Drugi dostava pogoji so na voljo tudi, kot so DHL, UPS, EMS.

PS: Če potrebujete hitro odpremo tako ali karkoli drugega o njem, pls, vas prosimo, da stik z mano.

Prosimo, sporočite nam, če se še vedno ne prikaže predmeti v 35 delovnih dni po tem, ko ste plačali, in potem bi lahko preveri, ali je za vas.

1: Če ste zadovoljni z našimi blaga, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije, hvala za vašo pomoč.

2: Če ne boste zadovoljni, vljudno prosim, da nas obvestite.Vaš konstruktiven nasvet bo naš predlog za spremembe in izboljšanje, hvala vam za vaše razumevanje.

3:vam Bomo odgovorili v roku 24 ur.

Spoštovani kupec,

Hvala za vašo stalno podporo v naši trgovini in se zavzemamo za izboljšanje sebe v smislu storitev, kakovost, izvor, itd.Bilo bi zelo cenjeno, če bi lahko pustite nas pozitivne povratne informacije, ki bo velika spodbuda za nas.Če je kaj, jaz lahko pomagajo z, ne oklevajte, da mi poveš.

Lep Pozdrav

Oznake: miške, bluetooth ročni miško, igranje igre miško za igre, centechia miško, lqs gaming miška, miško obesek, mačka računalniško miško, modao gaming miška, delux m700, igra z miško brezžična

Čas je, da trg Dec-04
Paket Da,
Število Valjev 1
Slog Prst
Blagovna Znamka iMice
Vrsta Napajanja Baterija
Številka Modela G-1700
Bruto teža 95 g
DPI 2000
Vrsta Vmesnika USB
Število Gumbov 6
Strani Usmerjenost Desno
Vrsta 2.4 Ghz Brezžična
Način Delovanja Opto-elektronske

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi