Močno Lepoto Kratek Kodraste Lasulje Sintetičnih Las, Capless Ženske Lasuljo

€14.79

€17.40

-14 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Močno Lepoto Kratek Kodraste Lasulje Sintetičnih Las, Capless Ženske Lasuljo

Opis

1.Pogoj: Brand new vlakna, lase, lasulje

2.Material: sintetična vlakna

3.Skp velikost: povprečna

Paket vključuje:

1 x lasuljo

Dobrodošli na moj trgovina

Poštnina: pošljemo blago z EMS ali EQUICK,EMS in EQUICK je zelo hitro in zelo varen način, in boste prejeli vaš elementov v 5 ali 8 delovnih dni po tem, ko smo jih poslali,vam lahko dam številko za sledenje za preverjanje pošte stanje .Seveda, če jih kupite več,bo cena nižja.

Nismo odgovorni za vse dajatve, ali za davek v domači državi.

Opomba:

Smo visoko vrednost za vse naše stranke na www.atticus.si in bomo VEDNO poskrbite, da boste zadovoljni s svojim poslom.Sem ponos sam v tem, da nudimo našim strankam zelo zelo dober izdelek in najboljšo storitev, ki je daleč nad večino ostalih trgovcev na internetu.Poskrbeli bomo vaše izkušnje z nami je zelo prijetno, ena!

Po službi:

Po tem, ko kupec prejme element,Če težave s kakovostjo v 30 dneh,Smo prevzeti odgovornost za zamenjavo,ki Jih naše podjetje in kupci, ki nosi ladijski tovorni seboj.Vrne prispevke, ki morajo biti v Garancijo in brez kakršne koli telesne poškodbe ali poškodujejo z vsak znak, zlorabe ali umetnih ali poškodbe, poškodbe

O Barvo

Barva dejansko postavke lahko odstopajo od zgoraj navedenih slik zaradi različnih zaslonu računalnika.hvala za vaše razumevanje.

Z nakupom ta element, lahko kupec se strinja z VSEMI določili in pogoji.Če imate skrb, prosimo, obrnite na nas in mi bomo poskušali rešiti to za vas hitro.

O Povratnih Informacij:

Pozdravljamo možnost, da izmenjajo Povratne informacije z vami, kot eden od naših mnogi kupci.Če niste zadovoljni z nakupom katerega koli razloga, prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Želimo, da boste zadovoljni z nakupom in bo pridno delajo z vami.

Oznake: 8inch kodraste lase, lase človekovih lasuljo, hairnet, amir las lasuljo, 360 spredaj čipke lasuljo, shag lasuljo, newa, uwinhair, black pol lasuljo, shangke kratek lasuljo

Material Razred Visoke Temperature Vlaken
Tekstura Kodrasti
Pošiljk na Paket 1 Kos Le
Skp Velikost Povprečna Velikost
Blagovna Znamka StrongBeauty
Lasulje Dolžina Kratka
Gostota 150%
Lahko Permed Da,

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi