KONKA Električni Sušilnik clipper Polnilna Breard Brivnik Akumulatorski Brivnik Brivnik 0 mm Ceram Rezilo Moški Frizerski Lase Stroj za Rezanje

€13.25

€33.14

-60 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Pomembno Opozorilo:

1、Zakaj ni olje? Odgovor:Mednarodni prevoz ne omogoča tekočine, dostava ne vsebuje olje za mazanje. 2、Zakaj je tam prazno mesto poleg kraj za olje izpraznite? Odgovor:Drugo prazno mesto je mesto, kjer litijeve baterije so shranjene.Kot mednarodni prevoz ne omogoča ločenih distribucijo litijeve baterije, ki smo jih v izdelkih 3、lučka ne sveti, ko je izdelek polnjenje?Odgovor:če litijeva baterija popolnoma izpraznjena in napolni,lučka kazalnika polnjenja morda ne sveti.po polnjenju za nekaj minut,se bo normalno.

Montaža /demontaža rezila

1、Razstavljanja: Kot videu je prikazano,držite lase, clipper,postavite mejo glavnik prilagoditev gumb v "2.0"položaj in odstranite rezilo glavo s palcem,in ulov rezalno glavo z drugo roko. 2、Namestitev: Ko je rezalnik glavo, jih je treba namestiti,postavite mejo glavnik prilagoditev gumb v "2.0" položaj in vstavite položaja rebro na koncu rezalno glavo v vodilni žleb las, clipper,in pritisnite tipko za rezilo glavo v smeri, kot je prikazano na sliki, dokler se ne zvočni klik je slišal,in rezalne glave je nameščen tudi

Polnjenje ukrepi

1.Po izklopu lase clipper,vstavite napajalni kabel v lase clipper in priključite adapter v električno vtičnico.med polnjenjem lučka zasveti rdeče, ko je baterija napolnjena, se spremeni v zeleno 2.Ko je izdelek v uporabo,lučka zeleno.ko moč je manjša od 10%,rdeča lučka utripa neprekinjeno.Prosimo, Polnjenje v času 3.Uporabljate prvič po nakupu ali ne uporablja več kot tri mesece,prosimo, pristojen za 6 ur (če želite vključiti baterije za polnjenje).če litijeva baterija popolnoma izpraznjena in napolni,lučka kazalnika polnjenja morda ne sveti.po polnjenju za nekaj minut,se bo normalno.

Značilnosti:

1. T-oblikovani rezilo iz nerjavečega jekla, oster in ne zaljubljen 2. Pet-stopenjski fina nastavitev rezalno glavo, odstranljiva za pranje in čiščenje 3. 4 različne dolžine omejitev glavniki (3, 6, 9,12 mm) 4. Kontaktni površini med rezalno glavo in kožo sprejme R-obliki zaokrožene design ščiti lasišče pred poškodbami. 5. Z bakreno jedro motor, visoka hitrost, nizka raven hrupa, stabilen in ni zaljubljen. 6. LED prikaz moči. 7. Prenosni USB polnjenje

Uspešnost parametre:

1. Barva: zlata 2. Moč: 10W 3. Vhodna napetost: 5V 4. Baterija: 1500mAh 5. Polnjenje za okoli 4h, uporaba za okoli 4h

Garancija:

Nudimo eno leto garancije za izdelek.Če obstaja kakršno koli škodo, poslali vam Bomo brezplačno deli, vas prosimo, namestite (poslali vam bomo namestitve video).Če pa je poškodovana zaradi človeških dejavnikov, ali če ga je uničil zunanje sile, boste morali plačati nekaj provizije.OPOMBA: Če imate posebne zahteve, prosim, pustite sporočilo, ko kraj, da.

1.Bomo poslani predmeti v 48hours (delovnih dni, ne Kitajska počitnice sezone), ko je plačilo potrditvi platformo.

2.Imamo rusko & zda & Španija & Poljski in Franciji & Indonezija Lokalno Skladišče.Če želite hitro dostavo, vas Prosimo, izberite "ladje iz RU & US & ES & PL & FR ali V", boste uživali v lokalnih storitev, podpore 15 dni vrnete lokalno skladišče brez razloga, prosti DDV dajatve za kupce.

3.Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4.Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,nas prosimo kontaktirajte pred odhodom negativne Povratne informacije, Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

5.Dostavo Način smo se odločili www.atticus.si Standardna dostava /DHL.

Čas je približno takole:

Mi bomo poslali pravilno Priključite Adapter, ki je primeren za države v naslov za dostavo: 1.Zagotavljamo vam, da so vsi izdelki so popolnoma novi, in zagotoviti, 1 leto garancije ali jamstva za proizvode.

2.Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,prosimo, pišite nam pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

3.Če na vaše vprašanje ni potrjena, se bomo lahko poslali vam brezplačno nadomestne dele,ampak za vse telesne poškodbe ali škodo, ki je posledica kupec zlorabe, Kupci morajo plačati del denarja.

4.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

5. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

Oznake: vrečko konka, uradni xiaomi, kz zst, clipper lase, za moški brivnik, dodatek barber, barber, homekit stikalo, Hair Trimmer, k2 karcher

Poreklo CN(Izvora)
Neto Teža 207g
Paket Velikost
barve Zlato
Blago Certifikat Kakovosti 3C
Napajanje
Velikost USB Electric Hair Clippers
Funkcija 1
Postavka Vrsta Hair Trimmer
Blagovna Znamka Konka
Številka Modela KZ-TJ01
Funkcija 2
Funkcija 4
Material titanove zlitine
Funkcija 3
Primerno za
Čas Polnjenja 4h

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi