Toketorism Moda Plastična Očala, Okviri za Ženske Miopia Eyeglass Okvir 3342

€5.61

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Hvala vam za izbiro to je par očala , prvotno jasno leče, ki se lahko odstrani , Če vam je všeč ta okvir pa treba par recept kratkovidna ali branje očala ,smo lahko zagotavljali to storitev .

Kako, da bi par recept za očala ? 1. Izberete očala okvirji, Izberite okvir, ki ga želite kupiti in ga dodajte v košarico. 2. Pošiljanje recepta Pustite nam komentar ali pošiljati sporočila, da storitve za stranke, da zagotovi svoj recept. 3. Izberete očala leče Izbrati primeren objektiv glede na vaš recept, in jo nato dodate v nakupovalni voziček.če niste prepričani,, prosimo, da stik z našo službo za stranke. 4. Plačilo Plačilo za svoj okvir in leče, ki skupaj .

Prosim, pošljite svoj recept kot je prikazano v nadaljevanju: (to podatki samo za referenco) R(OD) sph -3.00 /cyl -0.50 *os 60 L(OS) sph -2.00 /cyl -1.25 *os 120 PD: 64 (R 32 / L 32)

C2 Pregleden rjav okvir

C6 Pregleden sivi okvir

C7 Leopard

C8 Črna

vintage design, ultra-lahka, plastični okvir

Enega kosa nos blazinice

Kovinski tečaji

Elastični roko

Oznake: VCKA, očala okvir ženske občutljivo, gumb lenovo k6 moč, mačka oči ogledalo, okvir stekla moški, okvir miopia, vz očala, sončna očala posnetek na očala polar optika, okvir stekla, vijolična očal okvir ženske

Postavka Vrsta Očala Dodatki
Poreklo CN(Izvora)
Okvir Material Plastični
Primerna za obliko obraza Dolg obraz kvadrat obraz ovalne oblike obraza
Številka Modela 3342
Blagovna Znamka Toketorism
Objektiv Višina 45mm
Po meri Podpora po meri recept leče
Spol ŽENSKE
Širina Okvirja 138mm
Vzorec Tipa Trdna
Objektiv Širina 50mm
Očala Dodatki OKVIRJI

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi