MEMDOO Pločevinke, Škatle za Shranjevanje v Kuhinji Shranjevanje Jar Vlage Škatla za Shranjevanje Pregleden Zaprti Pločevinke za Shranjevanje za Shranjevanje Hrane

€8.50

€15.47

-45 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis Izdelka:

Razdeljena Design: Ta vrsta hrane za shranjevanje posode ima premično particije, ki se lahko uporablja kot particijo za hrano razvrstitev.Je vsestranski in praktično.Notranji particijo lahko odstrani prosto.

Kakovostno in Pregledno Posode: hrana za shranjevanje posode je izdelan iz visoko kakovostnih PP materiala in razbila-odpornega materiala, ki lahko zagotovi varno uporabo.Glavni organ posoda je kot prosojen kot steklo, vendar ne tako težka, kot je steklo.Ogledate si lahko vsebino na prvi pogled, zaradi česar je težko najti kaj potrebujete.

Več Uporablja: to je lahko ne samo shranjevanje žita in razno zrnje, ampak tudi lahko shranite v pisarno, da shranite dišeči čaj, čaj, suho blaga, itd., za zadovoljitev najrazličnejših potreb in ima močne uporabnosti.

Prihranek prostora: Ti trajno posode za shranjevanje hrane, ki so namenjeni, da se zmanjša prostor.To lahko enostavno postavite v hladilnik ali omari, da bo kuhinja organizirano in sprostite kuhinja prostor.Ti prosojne posode so tudi enostavno čiščenje in zelo uporabniku prijazno.

Package Vključeni:

1 x Škatla za Shranjevanje

Oznake: shranjevanje živil jar kvadrat, mačka shranjevanje živil jar, tjar kuhinji shranjevanje, v kozarcu, kuhinjsko perilo shranjevanje, arhivirnik polje kuhinja, hrana razred skladiščenja, blaga shranjevanje živil, skladiščenje proizvodov kuhinja, škatla za shranjevanje kuhinji kovin

Material PP
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi