GRKDPKJ 5d diamond slikarstvo fox ima polno vaja kvadratnih diamond vezenje Navzkrižno šiv slike okrasnih Poroka dekoracija

€3.31

€5.70

-41 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Prikaz izdelka

Vroče ime proizvoda : Nova generacija DIY diamond paiting --- Krog/Kvadrat diamond magic slikarstvo Material : 2,8 mm Krog Smolo Diamond je Nova generacija Krog Smolo Diamond z 447 DMC Barve O Vaja : 100% Polni Sveder O Okvirja: Ni Okvir, Ko izvedete potrebne za oprijem na lokalni nakup Okvir O Package : 30x40cm paket za polje ,Color Box / Bag - Funkcija : krog diamond ; Diamond kritje platno skupaj, je polna diamond vezenje - Večnamenski : Lahko se uporablja v Spalnici, jedilnico, Kopalnica, Umivalnici, Kuhinja, Študija, Doma, v Pisarni, Hotel, Restavracijo in Bar , Domov/Hotel/Urad Dekoracijo,Edinstveno Darilo - Postopek: Nove tehnologije , Različnih kvadratnih diamant in drugih diamant .to je najnovejše tehnologije.DIY Diamond slikarstvo proizvodni koraki 1. Odprto okno/vrečko in preverite posebna orodja za diamant slikarstvo. 2. Oglejte si smolo diamond barve, razporejene v kodnem zaporedju. 3. Razkrivajo zaščitno folijo zemljevid zgoraj in boste videli veliko simbolov, ki ustrezajo barvno kodo. 4. Barvno kodiranje glede na ustrezno smolo diamanti. 5. Priporočljivo je, da skupaj skupina smolo diamanti z isti simbol hitreje. 6. Da bi odlično diamond slikarstvo, kraj risbe v ravno kraj, in za vsako vrstico simbol mora zapustiti diamant. 7. Za zmanjšanje risanje na sliki, in namestite sortiranje array na letalo materiala zgoraj. 8. Skupno mora biti ravna, urejeno in brez razpok. 9. Po razburljivem proces in dopolnjene diamond 10. Za dokončanje dobro diamond slikarstvo, ga postavite v ustrezen okvir, po vaši izbiri (ta izdelek ne vsebuje okvir).

O Fotografiji Meri, Da je zelo priljubljen in modno, da se po meri, ne glede na fotografijo, ki jo želite, da bi diamant slikarstva, kot so vaša družina ali svoj portret, poročne slike, fotografije, ki potujejo, hišni ljubljenčki, in lepo pokrajino in pes.Nato lahko naredi sam svojo fotografijo s svojo družino, in na koncu jo dal v okvir na steno hiše ali podarili drugim kot edinstveno in nepozabno darilo!Samo kraj naročilo in pošljite vaše fotografije na nas in vam bomo odlično diamond vezenje koli fotografijo, ki jo želite!

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.Prosim, ne zapusti nas, 1, 2, 3, 4 zvezdice, ker so enake negativne povratne informacije.Če imate kakršnakoli vprašanja o naših blaga ali storitev, se, prosimo, obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke.

Oznake: kosadaka wobbler, ima lure, Neodymium, magnet iz neodima, yo zuri, japonska lure, daiwa lure, močan magnet, d1 lure, ribe, vaba

Število Barv 30-45
Uporaba Slike
Dekoracijo Mesto Spalnica & Dnevna soba in Pisarniške
Lepljenje Površine Polno
Platno Pakiranje Metode Zavihal
Kompleti v set Orodja,Smole, Diamanti ,Tiskano HD Platno
Obrti Tip Nedokončane Diamond Vezenje
Okvir No
Blagovna Znamka GRKDPKJ
Diamantno Obliko Kvadratni
Slog Evropa
Obrazec Multi-picture Kombinacija
Material Smole
Vzorec Tipa Živali
Zunanje Embalaže, Obarvano Polje
Diamond tip 3D Rubik Krog Diamond
Drugo Ime za Diamant Vezenje Diamond Slikarstvo Navzkrižno Šiv
Drugo Ime za Diamant Slikarstvo Diamond Mozaik & Noge Sliko
Orodja Pincete, Pick-Up Orodja

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi