Odraslih Čelado, Kolo, Čelada, Ultralahkimi, Trpežna Kolesarska Čelada Športih Na Prostem Čelada Jahanje Varnostne Dodatke Za Moške, Ženske

€9.94

€16.56

-39 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Bullet Točk: 1、Lahki&Trajno: "In-molding tehnologije pridruži EPS pena jedro in polikarbonatne zunanji lupini zagotoviti boljše blaženje sunkov.Ultralahkimi, ki tehta le 250 gramov / 8.8 unč; čelada je enostaven za nošenje in zmanjšanje vratu težo.Ta lahka čelada vam nudi najboljšo zaščito, ko jahanje ali gorsko.

2、Varne in Udobno: V-plesni izdelana oblika pomaga pri absorbirajo vpliv bolje za boljšo zaščito.Kot nalašč za na-cestni ali off-road uporabo.

3、Nastavljiva Velikost Funkcija: ohranjanje sistema na kolesarjenje čelada, se nagne, da omogočajo gor in dol prilagoditve, kot tudi napetosti okoli glave prek enostaven za uporabo, prilagoditev vrtljivi gumb, ki se nahaja na zadnji strani čelade.Prileganje na glavo z obsegom 56-63 CM/22" -24.80".

4、ostane Kul: 25 velike odprtine najdete na kolo čelada pomoč za pretok zraka skozi čelado, ki sprošča toplega zraka od zadaj zračniki, zapustili svojo glavo kul in sveže; kot nalašč za dolge poletne vožnje.Notranjost kolesarska čelada je prevlečena z odstranljive blazinice, pri čemer ni izgovorov, da nič, ampak čisto in sveže, dišeče čelado.

5、Visoke Kakovosti: Lahki kolo čelada namenjena za ceste gorsko kolesarjenje; ohranil teža na absolutni minimum, brez žrtvovanja varnosti.Zmanjša pritisk na glavo, medtem ko jahanje.

Značilnosti:

1. V plesni EPS z RAČUNALNIKOM lupini za maksimalno udobje in zaščito.

2. Intuitiven, z eno roko ravnatelj fit sistem prilagodi višino in obseg.

3. Mehka, udobna, vlage wicking, in stroj čelada blazine.

4. Dobro prezračevanje notranjosti, vgradne channels upravljanje pretok zraka skozi čelado in nad glavo.

5. Velikost: o 56-63 CM/22" -24.80"; teža: približno 250 gramov / 8.8 unč

Seznam Vsebine:

1 × Kolo Čelada

Oznake: cycl čelada, okvir skuterja, čelada malushun, bicycl čelada, sv8, kyt, krmilo giro, čelada za motorcycl, ece čelada polovico obraza, čelada kask

Zrak Zračnike 8 - 15
Številka Modela čelada
Material PE
Teža (g) 350 g
Certificiranje ce
Vrsta Celostno-oblikovana Čelada
Poreklo CN(Izvora)
Starostna Skupina (Odrasli) Moški

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi