Xiao mi Originalne Nadomestne Baterije Za Xiaomi Mi 3 M3 Mi3 BM31 Pristno Baterijo Telefona 3050mAh+Darilo Orodja +Nalepke

€9.74

€10.36

-5 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Prosimo, izpolnite sprejemnik je polno ime zaradi nove politike ruske carinski

Ta trgovina vsemi akumulatorji podporo debelo količina

Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate prvi.Bomo rešitev tudi za vas.Prosim, ne odprete spora mimogrede, v nasprotnem primeru ga bo treba prikazati kot slab kredit, ki ga nam, www.atticus.si, in tudi s Kitajsko Prodajalci Lige.In blokiran.

Ta izdelek je zagotoviti, da so ga kupili od Xiaomi proizvajalci mobilnih telefonov oprema prodajnih kanalov , absolutno 100% pravega izvirnika.

Znamka : Xiaomi

Lastnosti izdelka : 100% Prvotne Resnično

Baterija Model : BM31

Zmogljivost baterije : 3050 mAh

Združljiv z : Xiaomi Mi 3

Baterija Država Porekla : Kitajska

Kaj je v parceli?

1 baterija

1 Orodje Garniture

Vrne In Garancija

1. Ta izdelek ima 12 Mesecev garancije.

2. Za vse vrnjene izdelke, MORAJO kupci obrnite na nas za vračanje naslov.

3. V vseh primerih, kupci plačati poštnine na lastne stroške, da se vrnete izdelkov za zamenjavo ali vračilo kupnine.Bomo biti odgovorna za poštnino zamenjave.Vračila bodo izvedena po prejemu vrnjenega artikla.

Povratne informacije

1.Če ste zadovoljni z našimi blaga, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije, hvala za vašo pomoč.

2.Vseskozi se trudimo zagotoviti najboljše storitve in zanesljive izdelke za vsakega kupca, vendar pa se nesreča lahko zgodi včasih, prosimo, obrnite na nas, da odpravite vse težave, preden zapustijo negativne povratne informacije.

Prosimo, upoštevajte,:

Po prejemu nove baterije, prosimo, ne hiteti, da napolni.Prvi Znotraj baterije v odstotek preostale moči v celoti porabljena , nato pa neprekinjeno polnjenje od šest do osem ur .

Ponovite zgornji korak dvakrat, lahko doseže najboljši učinek uporabe baterije.Po četrtem polnjenje samo 4 do 6 ur na brezplačno.

Oznake: matično ploščo xiaomi mi 3, baterija mi 3, odmične gredi orodje, bm22, baterija bm31, mijia, mi max 3 motherboard, mijia xiaomi, odmične gredi orodje za zaklepanje, mainboard xiaomi

Baterija Kapaciteta(mAh) 3501mAh-5000mAh
Certifikat Kakovosti PSE
Združljiv Blagovne Znamke Xiaomi
Številka Modela BM31
Blagovna Znamka Xiaomi
Poreklo CN(Izvora)
Original ali Ne Original

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi