Pizza Peči Kritje Odporna na Vremenske Težka Nepremočljiv Pokrov za Zunanjo 160x37x50cm

€7.23

€8.41

-14 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Bullet Točk:

1、Odporna na Vremenske vplive: Težka odporen kritje ohraniti vaše pizza peč suho in dolgotrajno.Zaščitite vaš ljubljeni pizza peči iz dež, prah, prah in razbarvanje.Prav tako lahko prepreči pečici od rjavenje.

2、Premium Material: iz trajnega 210T Oxford materiala, pokrov je trmast, debel nepremočljiva in enostavno zložite in shranite.Primeren za vse pizza peči.

3、Velikost Izdelka: O 160x37x50cm/62.99*14.57*19.69 palčni.Primeren za večino pizza peči.

4、Podjetje Popravek: dnu poliester zaklepanje vrvi, naredi zalivu bolj trdno pritrjene na pečico.

5、Veliko Zaščito: Enostavno določi na pizza peči z centru vgrajena in dolgo straneh.Oblikovan pokrov ustreza trdno na mrežo, da zagotavljajo odlično zaščito za vse letne čase.

Opis:

Pokrov je izdelan iz 210T Oxford materiala.Še posebej se prepreči pizza peči iz zamrzovanje in prahu, ko ni v uporabi.

Zaščita: Vodotesen, rainproof, snowproof, frostproof, preprečuje rjavenje kovinskih in škodo.

Specifikacija:

Barva: črna

Velikost: o 160x37x50cm/62.99*14.57*19.69 palčni

Teža: približno 170 g

Seznam Vsebine:

1 * Pizza Peči Pokrov (Razen pizza peči!)

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

Oznake: renault vizir, vrt pečica, 1 ohm upor 10w, 8 pixel sončna očala, pizza peči, točilne pečica, štiri pizza, litega železa nizozemski pečica, ograjo vrta plošča, pizza lopato

Vrsta Pizza peč pokrov
Jadro Materiala Oxford
barve črna
Velikost 160x37x50cm
Številka Modela Pizza Peči Pokrov
Jadro Je Končna PU Prevlečeni
Ime Pizza peči zaščitni pokrov

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi