10 Za Hitro Polnjenje Palico Nepremočljiva Zmogljiva Magic Massager Vibrator Z Vibriranjem Dildo Palico, G-Spot Vibrator Sex Igrače Za Ženske

€14.07

€26.07

-46 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Močan, Velik, Vibratorji za Ženske Čarobno Palico Telo Massager Sex Igrača Za Žensko Klitoris Spodbujanje Ženskega Spola Izdelkov *obljubimo : boste dobili 100% enako kot pod sliko izdelkov. *Medicinski razred telo-varno silikona. *Diskretno paket za zaščito vaše zasebnosti.O izdelku: 1.Več stimulacije za klitoris, vagina, bradavičke, prsi. 2. Kako uporabljati : pritisnite gumb za vklop za vklop / izklop、spremembo vibracije, hitro, kratko pritisnite še gumbi za vklop / izklop, če želite spremeniti hitrost vibracij. 3. Material : varno silikona , Prilagodljivost in elastična,brez vonja in prijazen do kože,zdravje in varna za uporabo. 4. Paket velikost :4*18,5 cm/znašala 1,57*7.28 v. 5. Max zvok : 6. Polnjenje : USB Pakiranje seznam : 1 * Vibratorji 1 * USB kabel polnilnika Nasveti : * Prosimo, dovolite rahlo meritev odklona za podatke. * Priporočamo, da uporabite vodni osnovi lubes le,Silikona, ki temelji lubes bo povzročilo prenehanje reakcijo. *Čiščenje z antibakterijsko milo pred in po uporabi, hranite v suhem in varnem mestu, stran od otrok.

O Paket

Da bi zaščitili vašo zasebnost, vam zagotavljamo, da pošljete svoje izdelke v varnem stanju.Izdelek, ki bo opremljen z zračno blazino/beli mehurček plastičnih sredstev, da bi preprečili poškodbe, med transportion.

O Izdelku

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo (običajno je, da vonj rahel vonj, ko prvič odprete, ker je bil izdelek v zaprti embalaži za več mesecev.Prosimo, jo očistite in suho, da seveda, vonj bo izginil takoj.)

O Pošiljki

Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, pubilc počitnice in tako naprej.Če bi dosen ne recevied v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

Kaj, če izpolnjujejo izdelek problem

Prosimo, uporabljajte po navodilih za uporabo, prvič, če se še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, communiocation je veliko bolje, kot spora.

O Delovnem Času

Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bodo odgovori v roku enega dne.prosimo, bodite potrpežljivi.

O Povratne Informacije

Smo upoštevanju stranke, kot naši prijatelji.Upamo, da vam lahko trgovina z nami, z več sreče in manj skrbi.vaša podpora je za nas zelo pomembna, Prosim, ne pozabite, da zapustijo nas 5-Star povratne informacije.

Oznake: panther svečnik, šimer sijaj bidon, majica ranma 1 2 moški, pliš runo kawaii, led trak rgb poljska, tiste ženske jeans, super navdušeni stavek, očala ženske kabel, led trakovi poceni rgb

Nespodobno Sliko No
Vrsta G-Spot
Material Medicinski Silikon
Velikost 4*18.5cm/1.57*7.28in
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Vibratorji
Blago Certifikat Kakovosti ce
Številka Modela oOKk-05
Spolnost No

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi