2020 Dihanje Oxford Krpo Latinsko-Ples-Čevlji Z Nizko Peto, Unisex Ballroom Ples Čevlji

€17.60

€30.35

-42 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Spoštovani Kupec:

Hvala za vašo podporo v naši trgovini.Prosimo, izberite primerno velikost glede na svoje noge, dolžino in naše velikost grafikona .Ponavadi prijatelji bo izbrala ena velikost večja, če njihova stopala je širši od običajnih.Pustite nam sporočilo s svojo velikost ,bomo poslali ven, kakor hitro je mogoče.Hvala za vaše prijazne razumevanje.

O Velikosti Prosimo, Bodite Pozorni Na VELIKOST

"Prosimo, izberite velikost glede na svoje noge dolžina in naše velikost grafikona.Če vaše noge so malo maščob in široko, prosimo, izberite večjo velikost.Če ne morete poskrbite, da velikost, prosimo, prost v stik z nami.Opozorilo: 1.Širina čevlji so normalni, Morda čevlji niso primerni za preveč vitek ali preveč maščob stopala. 2.Obstaja približno 0.01 cm--za 0,2 cm povprečne napake na velikost grafikona. 3.Prosim izmerite dolžino stopala, kot je prikazano na sliki:"

O Barvo

"1.Bomo pokazali tukaj resnično fotografije,lahko pa so različni barvni drugačen, kot svetlobo in različne računalnike. 2.Trudimo se, da čim bolj zmanjšati in res blagovnih barve prevladujejo,tudi obrnite na nas, če potrebujete več realne slike za potrditev. "

O Povratne informacije in Po-prodaje

"Bomo hvaležni, če lahko traja nekaj minut, da pustite nas petimi zvezdicami, pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom in delo.in če potrebujete kakršno koli pomoč,Prosimo, stik z nami prosto.Preden pustite negativne povratne informacije.Prosimo, da nam priložnost ,, Bomo poskušali naši moči, da reši težave, ASAP."

Toplo poziv

"1.Tam so navijači promocijo v naši trgovini.Boste dobili več popusta, če boste sledili naši trgovini. 2. Če bi več kot 8 parov, prosimo, obrnite na nas in bomo lahko citiram ste nižji ceni."

Oznake: dvorana plesno obleko, usnja, semiša čevlje ples, obloge dvorana čevlji, latino ples čevlji, latinsko čevlji ples, bd ples športni copati moški, moški shose, danc čevelj, italijanski čevelj vrečko in nastavite za stranke v ženske, ples čevelj ni

Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Obloge Materiala Bombažne Tkanine
Latinsko čevlji za Moške Višina pete Približno 2,5 CM
Atletski Tip Čevlja Plesni Čevlji
Višina Pete Srednja (1 3/4" do 2 3/4")
Spol MOŠKI
Zgornji Material Stretch Tkanina
Poreklo CN(Izvora)
Datum Izdaje Spring2019
Vložek Materiala TPR
Podplat Materiala Mehka Podplatom
Dekoracije NOBEN
Ime Oddelka Za odrasle
Blagovna Znamka HROYL
Številka Modela DMF-NJB
Širina Čevlja Srednja(B,M)
Ples Čevelj Tip Dvorana/Latinska Čevlji
Raven Praksi Strokovno
Velikost EU38-45 moške plesne čevlje
Pete Vrste Kvadratni pete
Zapiranje Tip Čipke-Up

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi