SmartphoneX27PLUS 5.8 palčni pametni telefon, velik zaslon Unicom 3G Mobilni Telefon, 512MB+4 GB, 8 Millon pred Kamero

€13.24

€20.37

-35 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti:

1. 8 Millon Sprednja Kamera:telefon tudi packed8MP self snapperfor allowingyou ohraniti vaše ownsmile ali plemenitih memoryin izjemno jasnost

2. Velika flash pomnilnik:4 GB velik pomnilnik in 64GB prostora za shranjevanje, ki zagotavljajo nemoteno nakladanje zasloni, commongame proces prebivališče v ozadju, hitro preklopite na druge aplikacije inseconds, in se ne bojijo, da bi ubil tudi če visi za dolgo časa.

3. Za 5,8 palca velik zaslon: Kot kapljica tekočine na zaslonu, vsak svetel zaslon je nova izkušnja,s 58-palčni spusti zaslon, zaslon razmerje je tako visoka kot 91%, ki vam omogoča, da experiencea širše vidno polje.V igre in videe, vsebino, ki je prikazana bolj,telefon pa je še majhna in lahka.

Opis:

Sprejme dual-core senzor, in uvesti Al umetne inteligence,post-hitro double-shot, dodaj sliko rubikova kocka tehnologije,in nato sodelujejo z Al prizor, fotoaparat, Al osvetlitev fotografije, Al portret sestava,kaj je mobilni telefon postal vaš strokovni imaging ekipa.

Specifikacije:w

Velikost zaslona: 5.8 palčni

Sprednja Kamera: 8MP

Kamera zadaj: 16MP

Pomnilnik: 512 MB+4GB

Paket Je Vključeno:

1 * pametni telefon

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Oznake: mobilni mobilni telefon, originalno, asus pametni 8gb, 4g kamera, mobilnih telefonov, velik zaslon, smart primeru fone, china unicom, mobil telefon, mobil telefon stojalo, samsung galaxy s m31, pametni telefon

Največji Doseg >50km
Številka Modela Pametni Telefon
Is_Display Da,
Blagovna Znamka ONLENY
Izhodna Moč(w) 5w-10w
Certificiranje NOBEN
Vodotesno / Water-Resistant No
Walkie Talkie Tip Prenosni
Poreklo CN(Izvora)
Baterija Kapaciteta(mAh) 3000mAh

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi