Ediag Zavorne Tekočine Tester Orodja BF200 Za avto DOT3/DOT4/DOT5.1 olje tester Natančno Preverjanje Kakovosti LED BF100 brezplačna dostava PK DY23B

€8.92

€15.12

-41 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Zavorne Tekočine TesterBF100 /BF200 Zavorna Olja Tester za PIKO 3 DOT4 DOT5.1 Koliko veš o zavorne tekočine?Vsak vozniki vedo, kako pomembno od zavorne tekočine pri vožnji, je neposredno povezane z varnostjo vozila in osebna varnost, tako v avtomobilski industriji.to je razlog, zakaj tako veliko ljudi imenuje zavorne tekočine kot"varnostne straže".Splošni zavorna olja zamenjava cikel je 2 leti.Zavorno olje ima močan vodni značilnosti absorpcije, ga bo absorbirajo vlago v okoliškega zraka, na primer avtopralnica, humidair, itd., ki bo neposredno povzroči zavorno olje kakovost spusti in morda cal uporabo nesreče: 1. Pritrditev Nesreče 2. Zavore Neuspeh 3. Vozilo izpod Nadzora 4. Prometne Nesreče .

Opozorilo prosimo, da:

Paket ne vključuje baterijo, prosim, kupite baterije v lokalnem trgu, hvala :)

Zakaj Zavorne Tekočine Tester je bistveno orodje?

1. Kaj je zavorne tekočine?

Zavorne tekočine je vrsta hidravlične tekočine, ki se uporabljajo v hidravlične zavore in hydrauli sklopka aplikacije v avtomobile, motorna kolesa, lahka dostavna vozila, in nekaj koles.

2. Bodite previdni in vožnja s mir uma.

Po 1 letu uporabe, vsebnost vode zavorno olje bo doseči višjo raven.Ko je vsebnost vode v zavorna olja doseže določeno raven, zaviralna sila se bo zmanjšala in zavorna razdalja se bo razširila.

Zakaj Izbrati BF100/BF200 Zavorne Tekočine Tester ?

1. BF100/BF200 podporo DOT3, DOT4, DOT5.1

2. BF100/BF200 je z visoko natančnostjo senzor

3. BF100/BF200 podpira mulit vrsta Tekočine test

4. BF100/BF200 je z zamenljivo baterijo design

5.BF100/BF200 je z Varen , hiter , prinaša dobička , enostavno ,zaupanje in točne funkcija

6.BF100is z highligh LED Zaslon

7.BF200 iswith zaslonu , lahko vedeli, podrobni bolj Jasno .

Funkcija BF100/BF200 Zavorne Tekočine Tester :

BF100/BF200 Zavore FluidTester je Črna Tehnologije Združujejo udobje in človeštvo, da se zagotovi vašo varno vožnjo!

Funkcija 1: 3 Barvni LED Zaslon, 5 Raven Zavorne Tekočine Stanje

Funkcija 2: Podpora DOT3, DOT4 in DOT5.1 Vrste .

Funkcija 3: Unlversal Sonda , Twistable Trajne

Funkcija 4: Hitro analizo, točne, testiranje Intultive rezultati

Funkcija 5: Eni strani delujejo , enostaven za uporabo

Funkcija 6: Non-drsenje na obeh straneh

Razlika betweenDOT3、DOT4. DOT5.1

1:BF100 Ediag BF 100 Zavorne Tekočine Tester opis : 1. 5 STANJE POJASNILO : Z več L ED indikatorjev, rezultati meritev so bolj natančno in bolj priročno za uporabo!Rdeča: Zavorno olje z najmanj 4% in vsebnostjo vode Red: Zavorna olja s približno 3% vsebnostjo vode Rumeno: Zavorna olja s približno 2% vsebnostjo vode Rumeno: Zavorno olje z manj kot 1% in vsebnostjo vode Zeleno: Brez vode dobro stanje LED Zaslon Razlaga: Zelena: trenutno test zavor olje je v dobrem stanju.Zelena/Rumena: Zavorno olje z manj kot 1% in vsebnostjo vode, Zavorna olja je dobra zmogljivost, uporabite ga lahko z zaupanjem.Zelena/Rumena/Yellow: Zavorna olja s približno 2% vsebnostjo vode, še vedno lahko delo.Zelena/Rumena/Rumena/Rdeča: Zavorno olje z okoli 3% , zato je priporočljivo, da zamenjajte zavorne tekočine.Zelena/Rumena/Rumena/Rdeča/Red: Zavorno olje z najmanj 4%, replacedimmediately.Prednost Ediag BF 100 Zavorne Tekočine Tester : 1. Ponikljani kovinske sonde sonda je olje-dokazilo in oksidacijo-dokazilo, z dobro conductity in visoko natančnost.Hitro meritev 2. Non-zdrsa Fit design za enoročno uporabo, enostaven za uporabo. 3. LED Zaslon Zaslon rezultat testa z različnimi barvami LED, enostavno prebrati rezultat. 4. Univerzalni Sonda Robusten in vzdržljiv, enostaven za uporabo in prilagodljiva.Kako Deluje Ediag BF 100 Zavorne Tekočine Tester ? ( Več en test, manj skrbi, več previden, manj naključno! ) 1. KAKO UPORABLJATI: 1. Korak: Postavite 2 kos AAA baterije, v glavni enoti.Korak 2: Globoko pritisnite gumb za vklop, 3 sec moči NA enoto.Korak 3: Ena pritisnite gumb za vklop, da izberete trenutno nafte vrste.4. korak: Vstavite testne sonde v zavorne tekočine (obrišite sonda čisto drugače bo to vplivalo na rezultate) Odkrivanje rezultat za LED zaslon.Korak 5: Držite pritiskom na tipko za vklop gumb za 2 sekundi za vklop / izklop LED svetilko.Korak 6: Globoko pritisnite gumb za vklop, 3 sec IZKLOPITE enoto. 2.NASVETI: Nasvet 1: Po vsakem testu, prosimo, obrišite sonda čisto, da bi se izognili oljni madeži, ki vplivajo naslednji Nasvet 2: Če naprave ne uporabljate dlje časa, je priporočljivo vzeti baterijo in trgovina na proizvod v suhem prostoru.

TYPE2:BF200 1. Zvočni Alarm

Ko je vsebnost vlage v zavorni tekočini je zaznal, da presega standard, alarm bo zvenelo, če želite zamenjati zavorne tekočine.

2.LCD-zaslon rezultat testa vam povedati, kakovost zavorne tekočine.

Za DOT3 :manjši kot 1% Visoko Čistost

Za DOT4 :nižji od 2% Stanje, ki je sprejemljivo

Za DOT5 :višja od 4% Morali Zamenjati,

NASVETI:

Za zagotovitev dobre zavorne zmogljivosti, Je priporočljivo pri merjenju olje

Indeks doseči obseg 23, Prosim spremenite zavorni oll v času zaščititi svoje drlving varnost.

3. Visoka Ločljivost Zaslona

Prikaz jasno, rezultat preiskave, tudi v temno noč, kot tudi v najsvetlejši dan.

4. Podrobnosti Izdelka

Oznake: kemični svinčnik, baterija avtomobilski tester, breake tekočine tester, digitalni multimeter strokovno tester, common rail tester, tester, vas 6154 nizozemski, Avto orodje za popravilo, injektor test, garland led

Function1
Napetost 12v
Vrsta Materiala Plastični
Strojna Oprema Različica Najnovejše
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Postavka Dolžina 12inch
Postavka Vrsta
Element Teža 0.2kg
Element Širina 15inch
Postavka Višina 10inch
Podpora
Test
Različico Programske Opreme Lastest
Ime Modela BF100/BF200
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka EDIAG
Moč 12V
Elektronski No

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi