Velika Velikost 39-46 Moških Športna Obutev Modni Usnjeni Čevlji za Moške Poletne Moške Ravno Čevlji

€12.42

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Saj smo mednarodno podjetje, naši čevlji se lahko izvajajo večji ali manjši od velikosti, ki jo normalno nosim.Smo pripravljeni te velikosti kart, da vam pomaga uskladiti naše standardne velikosti z vašo stopala meritve.

Da bi se izognili toleranca merjenja, prosimo, ukrep vaša stopala in izbrati pravo velikost glejte dolžina stopala .Vsi naši čevlji so narejeni na Kitajskem, tako da je velikost na podplatih je Kitajska velikosti .Če imate kakršno koli vprašanje,prosimo, obrnite na nas svobodno!

1. Ne pozabite, da je izbira velikosti glede na svoje noge dolžina , Čevlji označena čevelj velikosti ni običajno, NAS velikosti ali EU velikosti 2 .Smo ponavadi izberejo velikost glede na stopala dolžino.Vse velikosti je samo za referenco,0.5-1 cm napaka bodo sprejeli

Prosimo, bodite pozorni! !Smo zavrne sporov, ker merilna napaka!Prosimo, da pravilno izbrati velikost, ki jo potrebujemo!!!!!!

Oznake: dvojno lash maskara, priložnostne visual kei, visual kei ženska, maskara 3d obseg, obleko visual kei, 5l nepremočljiva, glamour ličila, maskara madeže, krilo visual kei, maskara zvezdnato

Postavka Vrsta priložnostne čevlji
Peta Vrsta
Zgornji Material PU
Čevelj Širina
Blagovna Znamka D. Howe kei
Toe Oblika
Obloge Materiala Bombažne Tkanine
Ime Oddelka Za odrasle
Mehke Čevlje
Čevlji Tip Osnovna
Vzorec Tipa Gingham
Številka Modela Moška Obutev
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija
Sezona
Fit Ustreza manjši kot ponavadi. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info
Zapiranje Tip Čipke-Up
Spol
Vložek Materiala Tkanine
Podplat Materiala Gume

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi