Po meri, otroci, dekleta, risanka ozadje zidana snow queen Elsa živalski svet tv, kavč otrok, spalnica, dnevna soba kavarna v ozadju

€17.40

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

1 Enota = 1 Kvadratni Meter = 10.76 kvadratnih metrov

Predlagamo vam, da glede na vaše trenutne steno velikosti.Bodite previdni, da bi na 1 enoto, ki je za 1 kvadratni meter samo, kot je to zelo majhne velikosti.

Po meri, otroci, dekleta, risanka ozadje zidana snow queen Elsa živalski svet tv, kavč otrok, spalnica, dnevna soba kavarna v ozadju

Material: Visoko kakovosti krpo zidana brez lepila

Prilagodite glede na vaš zid, velikosti:

1. Izmerite svoj zid, velikosti : Širina * Višina = Kvadratni Meter / Kvadratnih Metrov

2. Izberite pravilna količina = zgoraj, merjena kvadratni meter / kvadratnih metrov

e.g.Širina = 2.8 m Višina = 1.7 m

2.8 m * 1.7 m = 4.76 m 2 zaradi zaokroževanja na 5m 2 .

Boste morali, da bi količina 5.

Dajte nam je širina in višina vaše stene tako, da bomo lahko natisnete zidana natančnih velikost glede na vaše stene velikosti.

Opomba: Ozadje lepilo ni vključena, vendar lahko kupite pri vašem lokalni trgovini strojne opreme. (Lepila ni dovoljeno, da ladja preko mednarodnih express service.) Barvni toni lahko razlikujejo zaradi monitor osvetlitev ali razsvetljavo v prostoru.V nadaljevanju predstavitve izdelkov je samo za referenco.Ozadje boste prejeli imajo lahko nekatere gubice na enem ali obeh koncih, vendar to ne bo vplivalo na celotno skrb za lepljenje na steno.

Pošiljko & Pogoji Običajno pošiljka bo urejen v roku 5 delovnih dni po plačilu potrditev.Pošta tranzitni čas je najbolje ocenjena, vendar ni zagotovljeno, kot tranzitni čas spreminja.Normalno tranzitni čas lahko:

ZDA: 7-23 delovnih dni

AU: 7-23 delovnih dni

Evropa: 7-25 delovnih dni

Brazilija: 30-60 delovnih dni

Rusija: 30-90 delovnih dni so včasih nekaj zamude v carinski obračun ali dostavo.Kupec je odgovoren za vrnitev pošiljke.

Davčna: Nismo odgovorni za carine.Morebitne uvozne dajatve ali pristojbine, se kupca odgovornost.

Pomembna opomba: prepričajte se, da dvakrat preverite svoje polno ime in naslov pred zaključkom plačila.Rusija stranke prosimo, da navedete svoje polno ime, tudi ime, srednje ime in priimek.Brazilija stranke prosimo treba opozoriti, da UPS dobavni rok do 20 dni.Prosimo, navedite vaše CPF stopnja izločanja številka preizkusa v vaše naročilo.Savdska Arabija stranke prosimo, da nas pusti kopijo svoje osebne izkaznice.Nemške stranke prosimo, da nam vašo številko EORI, če bi želeli, da ladja prek FedEx.

Pišite nam: poškodbe Pošiljke ali prevoza škodo je treba prijaviti v roku 3 delovnih dni od pošiljka dostavljena.Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršne koli preiskave.Bomo odgovor asap.

Vrnitev: V primeru, da ste prejeli poškodovan ali napačno postavko, ima kupec do 7 dni od datuma prejema za vračilo ali zamenjavo za novo.Element, ki mora biti vrnil v izvirno stanje neporabljenih, in mora biti v originalni embalaži.Ne dovolimo nadomestila ali exchange zaradi spremembe uma.

Povratne informacije: Smo odvisni od zadovoljstva, da uspe.Torej, vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Bomo zelo cenim se obrnete na nas, preden zapustijo povratnih informacij, če se ne bodo zadovoljili s točko ali nakupovalno izkušnjo.Bomo poskušali naše najboljše, da pomaga rešiti težavo.

Oznake: 3d ozadje za stene, cvetlični ozadje zidana, cvet ozadje zidana, wallpap, ozadje zidana, elsa nalepka, koralni večerne obleke, zamrznjeno ozadje, canap pokrov, wallpap za živo soba

Površinska Obdelava Papir Ozadja
Slog Sodobno
Funkcija Vlaga,-dokazilo
Uporaba Gospodinjstvo
Obračunska Enota Juan/Roll
Blagovna Znamka Angel Mesto
Material Lesna vlakna ozadje
vzorec Osebno prilagajanje
Vrsta Papir Ozadja

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi