Eagles of american obliži Nevarnost živali vojaške aplicirano biker Rider punk obliži za oblačila Telovnik Vezene Železa Na priponke

€14.42

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Velikost približno 11,5 cm visoke Črne tkanine kepra, z železom na podlago in 75%emb 1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 2. Prosimo, dovolite 0.1-0.5 cm razlike zaradi ročnega merjenja. 3. Zahvaljujemo se vam za vašo prijazno razumevanje.

Slog Patch - Vezene Železa Na Toplote Aktivira - Visoka Kakovost

Kako Železa obliži na vaša oblačila? 1. Vzemite ven vezenje obliž in oblačila, torbe ali klobuki, ki bodo izginile na.In dobili Železo na pripravljen. 2. Čisto delu, ki se bo zlikane na.dal obliž na pravi del obleke ali torbe.Dal stran s toplotno pečat, varnostno na dele, ki so neposredno. 3. Po železa je temperatura dobi 150 stopinj, železa v patche na silo naprej in nazaj za približno 15-25 sekund. 4. Po približno 15 munites, ko se izkaže colod, preverite, ali je omejeno, če ne, poskusite znova v istem procesu.Dostava in Plačilo:

Bomo izberite najbolj primeren način za odpremo obliži, če boste pustili, da nam bo.Če imate kakršne koli zahteve, pls prosimo, sporočite nam.

Vezenje obliži bo ladja v 1-15 delovnih dni, ko ste plačali.

Brezplačna dostava storitev za proizvode, ki jih na Kitajskem Zraka Post.Običajno boste prejeli vaš naslov za dostavo v 7-20 dni.Če potrebujete hitrejšo dostavo, izbirate lahko DHL, EMS, UPS ali Fedex, vendar boste morali plačati dodatne stroške pomorskega prometa.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Pls pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če prosilec izpolnjuje naših izdelkov storitev.Če izdelki niso dobri, kot ste pričakovali, pls prosim, da nas kontaktirate, preden pustite komentar.Potrudili se bomo rešiti problem in dobili vaše zadovoljstvo.

Hvala za vašo podporo in razumevanje, smo zelo cenim.

Oznake: velik obliž free rider, ameriški vojaški obliž, parche free rider, obliž taktika, ameriški značko, vojaške obliž, navzkrižno salon, dick pištolo, orel železo, božič železa nalepka

Tehnika Vezene
Vezene tkanine Obliž Črne Tkanine Kepra
Vezene Obliž Ime Eagles Obliž
Vezenega Obliži Slog Motorno Kolo Biker Obliž
Velikost The size is about 11.5cm high
Vrsta Izdelka Obliži
Funkcija Okolju Prijazno
Številka Modela G0341
Orodja Tip Obliži
Vezenega Obliži velikosti Velikost približno 11,5 cm visoko
Obliži, Varnostno Slog Železo na / Sew Na Varnostno
Obliži Slog vojaške vojske obliži
Obliži Dostava Brezplačna Da, brezplačna dostava
Logotip Obliž Barve Prikaže Kot Slika
Slog Železo-Na
Blagovna Znamka mc1931

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi