925 sterling srebro hoop uhani za ženske pendientes mujer, letnik noge earings aretes boucle d'oreille femme nakit

€8.65

€9.11

-5 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Paket

Nakit bo prišel z šatulji

OCENA POVRATNE INFORMACIJE

1.Če ste zadovoljni z našo storitvijo,prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami,bomo cenim.

2.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije,se bomo potrudili, da posel, dokler ne boste zadovoljni, najlepša hvala :)

PO SLUŽBI

1,Če izdelki niso isto kot opis ali zdrobljen v tranzitu.ko boste pokazali slike, ki jih želite, nas,Bomo poslati ali vračilo denarja za vas.

2,Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk,smo sprejeli donose in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih je potrebno plačati za vrnitev ladijskega stroškov.

3,Če so elementi, ki je poškodovan,prosimo, povejte nam, takoj za zamenjavo ali popravilo.če zamenjava ni na voljo,potem vračilo bodo izdani z originalno način plačila.

Oznake: dolphin piercing, barva nos obroč, conch, uhan v hrustanca ušesa, medicinske nos obroč, pierc, uho, conch hoop, uho honorar, ice cream držalo za otroke

Kovinskega Žiga 925,Funt
Fine ali Moda Fine
Blagovna Znamka HFYK
Strani Kamna NOBEN
Glavni Kamen NOBEN
Uhan Tip Hoop Uhani
Obliko\vzorec KROG
Slog letnik
Spol Unisex
Številka Modela 367
Velikost 12,5 mm
Kovine Tipa SREBRNA
Vrsto Certifikata Tretja Oseba Oceni

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi