KEIUMI Prerojeni Lutka Obleko Za 22-23 Palčni Dekle Lutka Moda Dojenčke Oblačila Svetlo Rumeno Obleko, Črno Srajco Novorojenčka Lutka Dodatki

€7.27

€10.54

-31 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Lutka obleko opis:

Znamka: KEIUMI

Velikost: obleka za 22-23 palčni prerojeni baby doll

Material: visoko kakovosti krpo

Barva: Črna in Rumena

Package vsebina: Črno srajco, svetlo rumena obleka, naglavni trak,enako kot lahko vidite na sliki.Zadržite dih, poglejmo celotno Obleke prikaži: Vam bo navdušena, da vidite, lepa lutka bolj privlačne po dajanje na stilsko obleke, so tudi vaša najboljša izbira za otroke darilo za rojstni dan, božič darilo, za zbiranje, itd.So tako lepa.Ali ste pripravljeni, da pri njih doma?

1 .Barvne razlike: Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor,osvetlitev,ozadja itd.Vendar,če ste belive, da je izdelek prejeli v napačne barve,prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

2. Dostava: Vse lutke bodo poslani v 2-5 delovnih dni po plačilu navzdol.Naša Cena ne vključuje davkov ali drugih skritih stroškov, ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.upam, da boste lahko razumeli.

3. Vrnitev storitve: poskrbimo za vse elemente, ki so v 100% dobrem stanju in visoke kakovosti.Če ste nezadovoljni z predmeta, iz katerega koli razloga, pls vrnete v roku 7 dni od prejema, ga bomo zamenjali ali vračilo kupnine dana.Če izdelki imajo vse kakovosti težavo, vam bomo ponudili vračilo za vas.

KEIUMI, ustanovljen leta 2014, smo svoje tovarne, skladišča, strokovne službe ekipo, smo tudi odprli tujini skladišča v Brazilijo in Rusijo.Od ustanovitve podjetja, smo bili pozdravili kupci z visoko kakovostna, hitro prevoz, in dobro po-prodajnih storitev.

KEIUMI se je zavezala k ustvarjanju višjega blagovnih znamk, tako da je vsak otrok v vsaki družini se lahko zavedajo lutka sanje.

KEIUMI--ZA VAS IN MENE .

Oznake: lutka komplet, ki so prerojeni, flis jumpsuit z zadrgo, droben yellow oblačenja, prerojeni, črna lutka, ki so prerojeni, g. lutke, sumoran, afriške lutka, rojen otroška oblačila, stalnica rodi punčko

Vrsta Dodatki/lutka obleko
Material Visoko kakovostne tkanine,
Spol Dekle lutka obleko
Postavka Vrsta Lutka Pribor,Igre DIY Deli, doll oblačila
Dimenzije obleko 22-23 palčni lutka
barve črna in rumena
BJD/SD Atribut Pribor
Opozorilo daleč od požara
Poreklo CN(Izvora)
Mfg Serijske Številke Moda
Obrazec Končal
Lutka Obleko za Obleko 22-23 palčni baby Doll
Blagovna Znamka KEIUMI
Številka Modela KUM22-23dress02

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi