Komercialni 3 kos električni odprtih ust sladoled taiyaki pralni ribe obliko vaflji cone za kavo stroj

€161.65

€164.95

-2 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Plug slike:

pralni slike:

parametrov stroja: stroj informacije: omogoča ustvarjalnosti prosto igrajo, in presenetite svoje stranke wit okusno Twist pop torto.Kot sladico v sladko način, čudovito je napolnjena s čokolado ali s sadjem in smetano.Na svečanosti, v restavraciji, kot appetiser ali preprosto z vinom.Temperatura najvišja nastavitev: 572F stopinj / 300C

O naši pralni uporabljamo nerjaveče jeklo 201 kot pralni telo druge tovarne uporaba litega železa ali iz nerjavečega jekla 430.

Če naprava material je iz litega železa in nerjavečega jekla 430 bo enostavno priti zarjaveli nato pralni lahko ne delujejo in videti grdo.

In naš stroj za peko ploščo iz Aluminija in imajo 3 non - stick plast, ki stroj, ki bo non-stick, ko boste kuhanje.

Druge tovarne, varnostno ploščo iz litega železa ali Aluminija samo 1 non - stick plast.

Kot tovarniška lahko vemo več, tovarne, le 1 non-stick plast na napravo, vendar je naše tovarne bodo imeli 3.

Če Non-stick plast je manj, ko vam časa kuhanja je dolgo sloj bo ukinitev, ko je plast odpuščanje, nato kuhanje hrane, bo videti grdo.

Opomba:Če želite uporabljati ocean shipping načine, prosimo, obrnite na nas.Če želite spremeniti parameter stroja se obrnite na nas.

Garancija:

Garancija stroja je za 1 leto od stroja je poslana.

Opomba:

1.To bo pregledan z našimi strokovnimi tehnik, preden pošlje ven iz našega skladišča.Imamo 100% zagotoviti dobre volje, dobre kakovosti in skrbno preveriti pred pošiljanjem za vas,prosimo, vedite, da ste .

2.O ladijski čas:Bomo poskrbeli dostava za vas takoj,če pa doseže prazniki,vikendi in druge zamudo čas dostave.Upam, da bomo lahko komunicirajo med seboj in smo lahko podaljša dobavni čas za vas.

3.O način dostave:Bomo odločite za primeren način dostave v skladu za blago, težo in dimenzije.Če blago masi nad 90 kg svetujemo, da izberete ocean shipping način, da shranite stroški.Prav tako lahko glede na vašo izbiro naslanjati na način dostave.

4.Dostava:

Običajno uporabljamo DHL/ Fedex/ UPS, ki bo trajalo približno 5-7 dni, v večini držav.Brazilija, Ukrajina in Rusija stranke so predlagali, da izberejo EMS kot ladijski promet način, bo to stalo 1 mesec več ali manj tudi če izberete to.Plačuje davek je obveznost mednarodni kupci, kupec mora posvetovati s svojim lokalne navade, koliko davka bo treba.Kaj lahko naredimo, je dal nižjo vrednost na računu.

Naše tovarne:

Tovarne, delavnice:

Po prodaji in garancija in vrnitev:

1. če stranke lahko prinese nazaj in da nam pošljete zlomljenih delov, ki uporabljajo manj kot eno leto.Mi bo izmenjava nove dele, in jo pošljite na kupce.

2. kadar koli se smernice pomoč potrebna ,Wewill izpolni svoje moči, da bi to in sovpadala usposabljanje za dela, ki so na voljo v tovarni .

3.ko si srečal težave ,bolje povedati odzvali prodaje z dokazi, ...svetujemo z pics, ki lahko nazaj si up močno.Lahko pripravimo rezervnih delov v naslednjem naročilu ponavljajočih.Če je nujno potrebno, kurirska polnjenje brado za kupca.

4. Vsi izdelki so bili preverjeni in pakirani v dobrem stanju pred odpremo.

V primeru, da element, ki je v okvari, nas obvestite v roku 3 dni po prejemu in jo pošljite do disidirala fotografije.

5. Predmeti se vrnili po 7 dneh dostave so upravičene samo za popravilo.

6.Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje, da bi, da izpolnjuje pogoje za vračilo ali menjavo blaga.Kupec je odgovoren za vse stroške pošiljanja, ki so nastali.

Povratne informacije:

1.Prosimo, da nam s petimi zvezdicami pozitivne povratne informacije.

2.Če obstaja nekaj težav o izdelkih nas kontaktirajte.Bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, fell prosimo, da stik z mano:

Oznake: vaflji maker žogo, krof stroji, vijolična vaflji maker, ice cream taiyaki, 6 ribe taiyaki maker, taiyaki, dvojno vaflji maker, ribe za, multifunkcijski vaflji opekač za kruh, waffl maker

Garancija 1 Leto
Funkcija Vgrajen Kabel Ovijte
Cena neposredno tovarniško ceno
Moč 2000W
Prvotno Mesto Guangzhou
Moč (W) 2000W
Pralni velikost 450*440*300mm
Razvrstitev Vaflji Oblikovalci
Certificiranje CE
Paket standardna lesena paket
Številka Modela HT-30E
Blagovna Znamka HPH2O
Zamenljivi Plošče Piškotek Maker

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi