Brezplačna Dostava Velikosti 128x66x12mm Nakit Orodij za Testiranje Zlato Odkrivanje Kamen Zlato Testiranje Kamen 1pcs/veliko Naredili v HongKong

€13.25

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

Zlato Testiranje Kamna

Velikost: 128x66x12mm(L*W*H),

Teža : 277.78 g,

Original: Narejen v HongKong.

Slike izdelkov:

Opomba:

Dragi prijatelji, dobrodošli v naši trgovini za nakupe, Bomo radi izjavljajo, da je dostava po KITAJSKEM POST LAHKO traja 15 dni do 60 dni.Včasih je več kot 60 dni, vendar ne preveč običajen.Različne države imajo različne dostavo hitrosti.Torej, ko se boste odločili za ladijski promet, ki jih na Kitajskem pošti, prosimo, bodite potrpežljivi, da počaka na element, zato, ker po odpremo, smo prodajalec res ne bi mogel nadzorovati svojo hitrost.Vendar pa običajno nima davkov ko izberete China post.Iskreno upam, da boste razumeli.Hvala, ker ste.

Dostava______________________________________________________________________

1. Naročilo bo poslano v 1-7 delovnih dneh po polno plačilo, je bila potrjena.

2. Brezplačna dostava je navadno, ki jih na Kitajskem objavite, in bo trajalo 20 do 60 dni, odvisno od destinacije.Tudi pls opomba paket mora biti manjša od 2 kg, če nad tem, kupec morali privoščiti celotnega ladijskega stroškov.

3. Kupcu so odgovorni za vse zavarovalnice ,težave in škodo, ki jo povzročajo ladijski prevoz takšne nesreče, zamude ali druga vprašanja.Poleg kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.In blaga, bodo Označene kot "darilo" ali "vzorec" za vašo enostavno carinjenje in manj dajatev. (če želite, da razglasi, da je blago, kot drugi element name, ali določite vrednost za po meri, prosimo, da nas obvesti, ko se odločajo naročila)

Obvestilo: DHL/UPS/Fedex Express običajno traja približno 3-5 delovne dni do cilja.In to je približno 5-8 delovnih dni po EMS ali TNT.

Vrnitev________________________________________________________________________

1. Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete, ki so v enem tednu se boste morali obrniti nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa.

2. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji, vključno polje in pribor.Človek, napake niso zajamčene, kot je zlomljena, opraskan in tako naprej.

3. V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping.

4. Za vse elemente, prosimo, pošljite po EMS ali vaši lokalni pošti pošilja nazaj.

Povratne informacije_____________________________________________________________________

1. Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2. Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto, vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Brezplačna Dostava Nakit, ki opravlja Dobave, Nakup Orodja iz Kitajske Vretenu Disk Kolenom 2.35 mm 50pcs/veliko US$ 12.69 /veliko

kos / veliko

Brezplačna Dostava Visoke Kakovosti Poceni Vretenu za Emery Papir, Nakit, Orodja Vretena Rotacijski Orodje Kolenom 2.35 mm 50pcs/veliko US$ 12.69 /veliko

kos / veliko

Brezplačna Dostava za Zobozdravstvene Oskrbe na Vretenu Rotacijski Orodje Disk Nakit Izdelavo Orodij Kolenom 2.35 mm 50pcs/veliko US$ 12.69 /veliko

kos / veliko

Visoka Kakovost Spajkanje Pralni Nakit Argon Spot Varilcev Elektronski Iskrico Varilec US$ 799.99 /kos

Nove Nakit Orodja ACROBAT Mikroskopom Stojalo Stereo Mikroskop Nosilec US$ 169.99 /kos

Vroče Prodaje Goldsmith obdelovalni 130 mm Zvitkih Strani Vozni Mlin Zlatar Vozni Mlin 1pc/veliko US$ 299.99 /kos

Nakit Oprema za Izdelavo HJ DZQ Maxset Graverja Hujše Max Graviranje Stroj za Nakit US$ 539.99 /kos

Visoka Kakovost Nakit Standard Graviranje Blok Mini Žogo Vise Nakit Vises US$ 89.99 /kos

Oznake: kislina zlato test, zlato nakit tester, električna obremenitev tester, fz35, detektor diamond, zlato test, gem tester, a50 x, zlato tester stroj, elektronski zlato tester

Značilnosti Izdelka Kompaktna velikost
Postavka Dolžina 12.8cm
Postavka Višina 1.2cm
Element Širina 6.6cm
Teža 277.78g
stanje Nova
Dolžina 128mm
Širina 66mm
Velikost 128x66x12mm(L*W*H)
Postavka Premer 6.6cm
Številka Modela HJ-B84
Postavka Vrsta Nakit, Orodja In Oprema
Debelina 12 mm
Element Teža 277.78g
Nakit, Orodja In Opreme, Tip Izpraševalec & Meritve
barve črna

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi