THHONE Flare Kavbojke Ženske Traper Hlače Dolgo, Široko Noge Hlače Priložnostne Visoko Pasu Plus Velikost Fant Jeans Ženska Vaqueros Mujer

€16.87

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

THHONE Flare Kavbojke Ženske Traper Hlače Dolgo, Široko Noge Hlače Priložnostne Visoko Pasu Plus Velikost Fant Jeans Ženska Vaqueros Mujer

Značilnosti:

Barva: Modra Barva (Kot slike prikazujejo)

Material: iz Bombaža mehko in udobno.

Flare Kavbojke Ženske, Dolgo, Široko Noge Hlače,Visoki Pas Plus Velikost Fant Jeans, Ženski Vaqueros Mujer,Ženske Traper Hlače.

Velikost: Obstajajo v 5 velikostih (XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL) je na voljo seznam. (Vse meritve v cm in prosimo, upoštevajte, 1cm=0.39 v)

Opomba: Ker zaslona slikovnih pik in drugih dejavnikov, ki lahko malo barva razlika;

OPOMBA: Če je vaša teža je več kot 85 KG, ali Višino več kot 170 cm, prosimo, kontaktirajte nas za več informacij o velikosti.

S ize

Pas

Kolk

Hlačnice Spredaj Naraste Nazaj Dvig Dolžina XS 70 111 46 35.5 45 103 S 74 115 47 36 45.5 104 M 78 119 48 36.5 46 105 L 82 123 49 37 46.5 106 XL 86 127 50 37,5 URE 47 107 XXL 90 130 51 38 ZA 47,5 108 3XL 94 134 52 ZA 38,5 48 109 4XL 98 137 53 39 48.5 110 5XL 102 140 54 39.5 49 111

Prosimo, upoštevajte, 2-3cm napake, ko jih preveri velikost tabele, in vse velikosti je Kitajski velikosti, če ne poskrbite, da vaše velikosti, samo, da nas kontaktirate za več informacij.hvala ^_^

Payme nt

Sprejemamo Depozitni, Kreditne kartice, Visa, Master, TT in Denar bookers.Če boste morali plačati nas tudi na druge načine, vljudno prosim, da nas kontaktirate po e-pošti ali spletu TradeManager.

Pred plačilom, prosimo, še enkrat preverite vaše informacije za dostavo: naslov, ime (Rusija kupec potreba, da izpolnite vaše IME in priimek), zip kodo, telefonske številke itd.

Dostava

Običajno nudimo Brezplačno dostavo preko Kitajske Post Air Mail.Svoje cenejši, vendar počasneje.Bomo dobaviti elemente v 3 delovnih dni (razen ob koncu tedna) po prejemu vašega plačila.Parcela ima 1-4 tednov, da pridete.Čas dostave je odvisen od destinacije.Oddaljenih držav in stroge Carinske (e.g.Brazilija), bo to več kot 6-7 tednov, prosimo, bodite potrpežljivi.Če ne morete čakati tako dolgo, prosimo, izberite drug dostava načine, kot so EMS/ FedEx/ UPS/ DHL.

Dolžnost & Davek

Pomagali vam bomo, da razglasi predmet kot darilo z nizko vrednost.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse Carine in uvozne dajatve takse v vaši državi.

Politika Vračanja

• Če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z nakupom, prosimo, obrnite na nas in vam bomo rešiti težavo.

• Vse artikle vrniti, mora vsebovati vse original embalažo.Vračilo blaga mora biti v IZVIRNO STANJE in EMBALAŽE BREZ ČLOVEŠKEGA ŠKODO.

• Nalogov, ki so se vrnili nam zaradi neostvareno, nepopoln ,napačen naslov, pod pogojem ,zapustili svoj lokalni postoffice ali carinski ne bo vrnil stranki in bo le znova poslane na stroške stranke

• Vse merchandises so predmet izmenjave v roku 3 dni za dostavo.Prosimo, pišite nam in se vrnil k nam z naše IZVIRNO OZNAKO, NEPOŠKODOVANI in ZN-RABLJENA, v prvotnem STANJU, kot je bila poslana.Ne terjatve uporablja blago in človeško škodo.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in komentarje, ki so za nas zelo pomemben.Če vam je všeč naših izdelkov in storitev, se, prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.Bomo cenili, da je zelo veliko.Če niste zadovoljni, vas Prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, da delajo težave.

Oznake: kavboj ženska, flare, Denim, denim hlače široko ženska, flare jean, jeans ženska bell dnu visoko pasu, bell dnu jeans za ženske, denim široko, bell dnu denim, jean

Blagovna Znamka THHONE
Ženske Traper Hlače Visoko Pasu Plus Velikost Fant Jeans
Material Poliester
Zapiranje Tip Zadrgo Letenje
Postavka Vrsta Kavbojke
Dolžina Full Length
Slog Priložnostne
Flare Kavbojke Ženske Dolgo, Široko Noge Hlače
Vrsta Tkanine Mehčalec
Ženski Vaqueros Mujer Kavbojke Ženske
Dekoracijo Oprati
Pranje Belilo Pranje
barve modra
Številka Modela Kavbojke
Spol ŽENSKE
Fit Tip Svoboden
Velikost XS,S,M,L,XL, 2XL, 3XL,4XL,5XL
Jeans Slog Širok Noge Hlače
Pas Tip visoko

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi