Original Pokrov Nadzorna Plošča Del Enote Za FUJI X100S Fotoaparat Zamenjava

€33.61

€42.02

-20 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Pozdravljeni, Dragi kupec : Dobrodošli na Moji Shranjujte Digitalnega Doma.

Pogoj: Nova izdelka

Uporaba scenarijev: Osebno moda

Teža: 101g (vključno) do 150 g (vključno)

O Plačilu In Dostavi:

1.Najboljši način je neposredno online plačila,ki je varen in udoben.

2.Da bi uspeh za nakup blaga, ki vam je všeč, in za dostavo v hitro časa, prosimo, zavarovanje celotno plačilo se izvede v enem tednu po tem, ko nakupovanje njih, ali obrazec za naročilo bo neveljavno ali preklicano v sistemu.

3. Pri polnjenju v vaš kupca informacije, prosimo, prepričajte se, da ste izpolnili vse podrobne informacije, tako kot kontaktna oseba,naslov,poštno številko in telefonsko številko, in tako naprej.

Stranka Obvestilo:

Za zaščito interesov kupcev, prejemanje, prosimo, bodite pozorni na naslednje točke, ko prejema blaga:

1.Naša zaveza: Vse blago, ki so skrbno zazna, da se ugotovi, da ne obstajajo kakovosti problem, pred dobavo.prosimo, da ga enostavno.

2.Ne hiteti, da se prijavite, ko kupec prejme blago!Prosimo, da preverite blago pred kurirja firtly, nato se prijavite.Če pakiranje kartonov so bile odprte znakov ali dostavo blaga napake ali če je blago videz nosite, mora zavrniti, da se prijavite, in nam pišite čim prej, da zagotovite, da so vaši interesi.

3.Po podpisu,prosimo, odkrivanje dobro, kakor hitro je mogoče, brez odličen zaščitni film in drugimi oznakami.Če ste izvedeli nekaj narobe z dobro,prosimo, obrnite na nas.Nato si lahko izmenjujete uspešno.

4.Če ne veste, kako namestiti, se lahko obrnete na nas vnaprej in pošljete preko svoje dobro, da nas za brezplačno namestitev.Vendar boste morali plačati svoj poštnina.

O Povratnih Informacij:

Z namenom zagotavljanja boljših storitev, prosimo, zdravljenje transakcije pošteno.Povratna informacija je naše življenje, preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije, prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev.Želim vam srečno nakupovanje.

Hvala za vas nakup.Dobrodošli v nakup naslednjič !

Oznake: NIKON, nastavek nikon, df, kamera ohišje nikon, nikon f, nikon p510, nikon df storitve popravila, nikon d7100, nikon df del, Canon 600d

Združljiv Fotoaparat Slog Točko in Ustrelil Kamere za Nikon D-SLR DF
Blagovna Znamka Noro RZX
Združljiv Blagovne Znamke ZA Fuji
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Za FUJI X100S
Paket Da,

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi