1pc Šivanje Pin Blazine Bučno Obliko DIY Gumb Zapestje Traku za Navzkrižno Šiv Šivanje Dodatki 5 Modelov

€5.28

€7.54

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Blagovne znamke

D&D

Material

Tkanine Iz Poliestra

Barve

6 Modelov

Velikost

9*9 cm

Teža

30 g/paket

Pakiranje

1pc/Paket

Uporaba

Šivanje Pin Blazine/Šivalni orodje

Zaradi roko ukrep, Nekatera merjenja so lahko 1-5% razlika z dejansko.

+VISOKA KAKOVOST:100% Poliester, Polnilo: Popolnoma Oblazinjeni Poliester, ima Šivanke ali Igle Varno

+MODNO OBLIKOVANJE:Lepo Bučna Oblikovan,Srčkan design Vzorec,pritožbe, da se veliko žensk.Ne, ne moreš čakati, da jim pokazati prijateljem.

+VARNOST :Ti Pin Blazine zagotavlja varen prostor za shranjevanje zatiči.Ohranja vaš bucike in igle za varno in v dosegu

+IDEALEN UPORABNO DARILO:Super za Otroke,Začetnike, Študente, Crafters, Teens, Mame, Velemojster.Super za materinski Dan, Božič, Rojstni dnevi, Neveste, Družice in Hostesa, ect.

Opis izdelka: ♥ Double-Side Uporabo; ♥ Zapestje Nosljivi; ♥ Bučna Slog z Zabavo; ♥ Gumb Dekoracijo; ♥ Tkanina: 100% Poliester.

+100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

+Lepo bučna oblike, privlačen in oko-lov

+Omejeno z elastičnim nastavljiva zapestje trak, varnosti in enostaven za prevoz

+Odlično darilo za šivanje in quilting navdušence,lahko Tudi umetniški dom dekoracija

+Šivanje in Vezenje, Najboljše Darilo za Mamo in Babica

Obvestilo: 1. Vse elemente, ki so 100% Nov. 2. Lahko se vrnete elemente, ki ste ga kupili v roku 14 dni po tem, ko ste prejeli paket, vendar boste morali plačati stroškov o dostavo. 3.Nekatera merjenja so lahko 1-5% razlika z dejansko. 4.Barve razlika obstaja med sliko, kot je dejansko. 5.Hranite izven dosega otrok,uporabljajte previdno.Izdelki 1.Prosimo, poskrbite, da se vaše informacije za dostavo pravilna, preden boste potrdili naročilo. 2.Preverili bomo vse izdelke pred odpremo za vas. 3.Prosimo, izberite primerno velikost ali barvo za tisto, kar želite,,bomo poslali parcel, kot jih izberete v redu. 4. Če je predmet, ki je v okvari,nas o tem obvestite v roku 3 dni za dostavo. 5. Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje, da bi, da izpolnjuje pogoje za vračilo ali menjavo blaga. 6. Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče,zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni ladijski prevoz. 7. Prosimo, preverite vaš NASLOV previdno pri obdelavi naročila. 8. Vas prosimo, da nas kontaktirate s kakšno vprašanje,vam bomo ponudili zadovoljivo odgovoriti.Plačilo 1.Smo ponavadi sprejeti plačilo prek depozitni. 2.Prosimo, poskrbite, da se vaše informacije za dostavo pravilna, preden boste potrdili naročilo.Pošiljko 1. Naredimo freeshipping dostava po KITAJSKEM POST večini delov sveta, vendar mi ne dostavi P. O. BOX ali APO/FPO. 2. Normalno, radi bi, da vaše naročilo dostavo v 1 tednu po plačilu prišel. 3. Nudimo tudi hitro dostavo po EMS/DHL/UPS/TNT, vendar dodatne stroške prevozov je potrebno. 4. Za kakršno koli vprašanje o dostavo, pls, vas prosimo, da nas kontaktirate.Povratne informacije Vaša povratna informacija je zelo pomembna za nas in naše kupce, zato pustite nam nekaj besed o predmet, ki ga je dobil, ne glede na to, da je pozitivna ali negativna.Za kakršno koli vprašanje o izdelku ste ga prejeli, pls, vas prosimo, da nas kontaktirate.Certificiranje:

Oznake: opremo za vezenje, iglo imetnik šivanje, 28 iglo, navzkrižno šiv orodje, navzkrižno šiv pin, blazine pin, vezenje pin, iglo zapestje, oprema za vezenje stitch, blazine iglo

Poreklo CN(Izvora)
Pakiranje 1pc/paket
Material 100% Poliester
barve 5 modelov
Velikost 9*9*cm
Uporaba Vezenje
Vrsta Igle & Igle
Blagovna Znamka D&D
Ime Izdelka pin blazine

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi