Pašček za zapestje Zložljive Pes Povodec Nastavljiv 3M Tek, Tek Priročno Pet Vlečna Vrv Terier Vrvici Pasu Pet Izdelka

€10.10

€14.42

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Pašček za zapestje Zložljive Pes Povodec Nastavljiv 3M Tek, Tek Priročno Pet Vlečna Vrv Terier Vrvici Pasu Pet Izdelka

Ključne Značilnosti Izdelka:

[ Roko Prosto Zložljive Voditi Pes ] -- za Razliko od drugih zložljive voditi pes, ki mora imeti ročaj z roko, naš prilagodljiv povezka teleskopsko polje lahko se nosi na zapestju, da vaše roke proste za uporabo telefona ali bere časopis.

[ Maximum Žilavost in Trajnost ] -- Naš pes vodi so narejeni iz visoko gostoto plezanje najlon vrvi, moč je skoraj 2x, da iste vrste vrvi!Lahka in čvrsta dovolj za majhne, srednje in velike pse, ki vleče.

[ NO Zmeda in Auto Lock ] -- posnetek obrne za 360 stopinj, da se prepreči vodi vrtenja in obračanja.Če pes nenadoma hiti naprej, preprosto povlecite vlečna vrv nazaj v obratnem in notranjega vrtljivi samodejno zaklene.Skupna dolžina z vlečno vrv: 3 m/10 metrov

[ Reflektivni Vrvi Design ] -- Povezan z nerjavečega jekla kavelj je kos reflektivni široko vrv, vam Omogoča, da vidite vaš pes v temi, medtem ko vodenje psa dovolj udobno.Vam in vaš najboljši prijatelj bolj varno okolje.

[ Nastavljiva Zapestje Trak ] -- zapestje trak je opremljen s čarobno traku in sponke, tako da lahko prilagodite namestitev prosto.Širok pašček za zapestje design vam omogoča, da ga nosite ves dan brez občutka nelagodja.Primerna za vse pasje ljubitelje.

Specifikacije:

Tip: Zapestje Zložljive Pes Povodec

Material: PP, ABS in Najlon

Velikost: 3M

Nosilna teža: v območju od 30 kg, največja nosijo 70 kg

Barva: Rdeča/Modra/Bela/Zelena/Črna/Oranžna

Paket Vključuje: 1 x Zapestje Zložljive Pes Povodec

Funkcija:

1.Dal na vaše zapestje in proste roke.Priročen in enostaven za hojo.

2.Ekspandirani design, enostaven za nošenje na in vzlet.

3.Lahko uporabite za vleko vrvi določitvi kartice če želite ustaviti vlečna vrv iz krči in obdržati osnovnih dolžina.Ko ni v uporabi, spredaj zaklepanje sponke lahko visijo na presečni kartico za lažje shranjevanje vlečne vrvi.

Oznake: pes har, pes auto izdelki, hlbb pes ovratnik, rd290, pes vrv igrača, diamond pes pasu, povodci pse povodci, 3m 6200, barbi majica, obramba dobave pes

vzorec Trdna
Funkcija Hitro Sprostitev
Vrsta Psi
Blagovna Znamka SENYEPETS
Material Najlon
Sezona Vse letne čase
Pes Povodec Tip Proste Roke, Povodci

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi