Ogrevanje Thrusting Velik Dildo Vibratorji za Ženske Čarobno Palico Telo Massager Sex Igrača Za Žensko Klitoris Spodbujanje Ženskega Spola Izdelka

€63.82

€116.03

-44 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Vibratorji za Ženske Čarobno Palico Telo Sesanju Massager Sex Igrača Za Žensko Klitoris Spodbujanje Ženskega Spola Izdelka

O izdelku:

1.3 thrusting načini in 10 sesanju načini,lahko spremenite thrusting načini in sesanju načinov, glede na vaše potrebe,lahko pomaga imate orgazem v nekaj minutah!

2.Ogrevanje funkcija:vibrator je je inteligentna funkcija,lahko samo uživati v pravi telesne temperature.Lahko bi si želeli, da poletite!

3.Material:FDA odobrila Medicinske Razred telo varno silikona, Prilagodljivost in elastična,brez vonja in prijazen do kože,zdravje in varna za uporabo.

4.Paket velikost:32.2*9.8*7.8 cm

5.Package teža:686g

6.Nepremočljiva ocena: IPX7. To pomeni, da lahko v vodo za 30 minut, lahko uporabite v kopalnici ali drugih vlažnih mestih in enostaven za čiščenje.

7.Max zvok:

8.Polnjenje:USB Hitri Polnilnik, lažje kot polnjenje vaš pametni telefon!

Čas polnjenja:približno 2,5 ure

Uporaba čas:približno 1 uri

9. Barva:barva mesa

10. Gladko in zaobljenimi:realistična simulacija + inteligentni sesanju + beaded vibracij

Paket vključuje:

1*Dildo

1*USB kabel za polnjenje

1*Priročnik

1*Polje

Način uporabe:

1.Thrusting načine:Pritisnite ^ tipko za nekaj sekund,thrusting načini bo odprlo.Vsakim pritiskom na tipko se spremeni načine.Pritisnite ^ tipko za nekaj sekund,thrusting načini bo izklopite.

2.Sesanju načina delovanja:Pritisnite tipko v, tipko za nekaj sekund,sesanju načini bo odprlo.Vsakim pritiskom na tipko se spremeni načine.Pritisnite proti ključ za nekaj sekund,sesanju načini bo izklopite.

3.Ogrevanje načine:Pritisnite tipko o za nekaj sekund,ogrevanje načini bo odprlo.Pritisnite tipko o za nekaj sekund,ogrevanje načini bo izklopite.

Nasveti:

* Prosimo, dovolite rahlo meritev odklona za podatke.

* Čiščenje z antibakterijsko milo ali drugih koristnih detergenti pred in po uporabi, hranite v suhem in varnem mestu, stran od otrok.

* Pred uporabo izdelka preberite priročnik prvi.Če ne veste, kako za uporabo,samo stik z nami,mi bomo vam povem, kako jo uporabljati.

Oznake: rudnik seks igrače, gay sex, sex igrače rit razširite, seks igrače, bdsm igrač, analni, super silikonski vibrator, analni dildo, vibrat, erotično penis prstan

Blagovna Znamka KeRiShair
Dotik, občutek tako kot človeško telo
Ogrevanje funkcija Da,
Postavka Vrsta Dildos
Spolnost No
Za ponovno polnjenje Da,
Vibracije Način 3 thrusting načini in 10 sesanju načini
Nepremočljiva Da,
Funkcija Telo Massager & Insertable za ženske masturbacija
Vrsta G-Spot
Premer 38 mm
Poreklo CN(Izvora)
Material Medicinski Silikon
Nespodobno Sliko No
Je Trgovina Na Drobno Paket Da,
Moč USB Polnjenje (litijeva baterija) kabel vključujejo
Velikost perfect size for women and girls
Številka Modela CEPHEUS Dildo

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi