Električni Anti Smrčanje Preprečevanje Elektronske Naprave Spanja Stop, Ki Smrčijo Pomoči Zamašek

€6.42

€9.16

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

1.To smrčanje rešitev anti smrčanje napravami ustaviti smrčanje, ki smrčijo zamašek najboljše zračenje zraka čistilec nos zračniki nosni dilator vam lahko dajo dobro prespani noči.

2.Preprosto vstavite vent v nosnico in bo delo, ni potrebe za dolg seznam smeri in enostavno sneli,Mehko, elegantno in humanized design, ki traja malo časa, da bi dobili accustom.

3.Za ponovno polnjenje,narejenih iz silikonskega materiala, brez vonja, zelo mehko in udobno za različne velikosti nosni prehod, znanstveno zasnovan tako, da bi povečali pretok zraka skozi nosni prehod in učinkovito lajšanje smrčanje.

4.Vgrajeno micro-puhala, ki so v celoti iz anti-smrčanje naprav, tako da ni potrebe za zunanje cevi za zrak, zato ga lahko brezplačno vam iz cevi in žic.Vgrajen PM2.5 čistilec zraka, očisti zrak in omogoča lažje dihanje.

Specifikacije:

Tip: Smrčanje stroj

Barva: Modra/Zelena/Bela

Material: ABS+Silikona

Velikost: 60*35.2*39 mm/2.34x1.38x1.53inch

Značilnosti:

1.Primerna za smrčanje ali dyspnea med spanjem in običajno usta-odpiranje spanja

2.Za moške in ženske

3.Ustaviti Smrčanje + dihanje

Paket je vključeno:

1 * Smrčanje stroj

1 * Polje

Opomba:

1.Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na slikah.

2.Prosim, odpusti 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oznake: anti smrčijo manžeta, anti smrčijo zapestnica, smrčijo zamašek, anti smrčijo nosni, smrčijo zamašek watch, apnea naprave, smrčijo zamašek manžeta, anti smrčijo, anti smrčijo aparat, anti smrčijo watch

Vrsta Anti Smrčijo Sponka Za Nos
Način Dela Auto
Blagovna Znamka HNKMP

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi