Avto Priročnik Prestavna Ročica Ročica Črni Hudič Lobanje Crack Slog Za Limuzino Coupe Crossover SUV Tovornjak Vagon Hatchback Univerzalni

€11.57

€33.07

-65 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Shift Menjalnika Ročica Gumb Ročno Orodje Rdeče Rog Zlo, Hudič Glavo Slog Avto tovornjak

Tehnični podatki: Material:Hladno litega smole in kovinski material.Prihaja z 3 cevi(8 mm, 10 mm, 12 mm) za enostavno vgradnjo.Velikost: Cca. 85mm(H)*62mm(W)

Barva:Kot na fotografiji.

Garancija: 1 Leto omejeni garanciji

Značilnosti: Rdeča rider čelada človeške lobanje slog je bolj zabavno in kul.To občutljivo gumb narejen s Hladno litega smole, in oblikovan s pametno videz.Stroga in trda opremljanja,dobave boste boljše delovanje v udobno razumejo, lahko pomaga povečati duhov varne vožnje medtem dvig stanje vašega avtomobila.To je dobra izbira za vas, da posodobite vaš avto.

Direktna zamenjava za originalne gumb, brez spremembe je potrebno.

Vgradnjo:

Univerzalni paše za večino avtomobilov,ki so primerni za vse priročnik za prestavno ročico gumb avto , nekaj samodejno prestavno ročico gumb avto so na voljo tudi!Avto z gumbom za zaklepanje mogli namestiti.

Namestitev: Odstranite izvirno prestavna ročica iz menjalnika.Sprejme ustrezne adapterje kritje prestavna ročica.Dal orodje glavo v prestavna ročica.Orodje glavo neposredno nastavite v prestavna ročica palico.Poskrbite, da orodje deluje pravilno.

Paket vključuje:

1 x prestavna ročica.

3 x Gume rokav.

5 x Ohranjanje vijak.

1 x Imbus Ključ.

Nasveti: Obstajajo lahko nekatere barve razlika med zdravilom in slike, vendar ne vpliva na uporabo.Zaradi ročnega merjenja, lahko pride 0.5-1 cm toleranca.

1. Motorno kolo, Deli in Pribor, ki imajo visoke zahteve glede Prevozov.Za vaše udobje in zaščito vaših pravic.Vam močno priporočamo, da izberete www.atticus.si Standardna Dostava.To zagotavlja Logistične Podatke za Sledenje, Učinkovito Carinjenje, Hitreje Logistika Spora Ravnanje, In Po-Prodajnih Storitev za Vračilo One-Stop Logistične Rešitve za www.atticus.si Kupci.

2. Logistika podrobnosti preiskave platforme:

1) www.atticus.si bo prikazal logistiki sledenje podatkov neposredno na strani s podrobnostmi naročila, da.

2) www.atticus.si Standardna Dostava spremljanje Logistike Spletni strani://global.cainiao.com/

3) Druge spremljanje Logistike Spletno stran: https://www.17track.net/en

3. Vaše naročilo bo ladja v 24-72 urah, ko potrdite plačilo( ne vključuje počitnice, in ne vključuje izdelkov, ki se zahtevajo po meri in montaža po naročilu).

4. Uvozne dajatve in davki, ki niso zajeti v redu cena.Kupci, ki so zavezana k plačilu uvoznih dajatev, se obrnite na lokalni carinski za podrobnosti.

Oznake: prestavna ročica lobanje, chopper prestav, gt prestavna ročica, orodje gumb lobanje, prestavna ročica suzuki jimmy, tovornjak prestavna ročica, vrata zaklepanje nepremočljiva, ford kuga škatle za rokavice, orodje gumb shift, hudič majica

Postavka Višina 7cm
Element Teža 300g
Zunanje Testiranje Certificiranje CCC
Ime Modela Univerzalni
Vrsta Materiala Hladno litega smole & kovin
Poreklo CN(Izvora)
Element Širina 8cm
Posebne Funkcije Prestavna Ročica
Postavka Vrsta Prestavna Ročica
Postavka Dolžina 10cm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi