Ženske Jumpsuit Seksi Bodycon Obrabe Vroče Backless Poletje Jumpsuit Oblačil Globoko V vratu Bodysuit Trakov Suh brez Rokavov Bodysuits

€5.44

€5.72

-4 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Ženske Športne Jumpsuit Seksi Bodycon Obrabe Vroče Backless Poletje Jumpsuit Športna Oblačila

Kakovost je prvi z najboljšo storitev.stranke vse so naši prijatelji.

Modno oblikovanje,100% Čisto Nov, visoko kakovost!

Material: Bombaž Mešanica

Barva: Kot na sliki kažejo,

Slog: Seksi

Velikost:

Int ' l Velikosti, NAM EU UK Prsi/Bust Hip Dolžine S 4 34 6-8 86 cm 84 cm 131cm M 6 36 10 90 cm 88 cm 132cm L 8 38 12 92 cm 94 cm 133 cm XL 10 40 14 98cm 96 cm 134cm

Tam je 2-3% razlike glede na ročno merjenje.

prosimo, preverite merjenje grafikon skrbno preden se odločite za nakup izdelka.

1 palec = 2.54 cm

Prosimo, upoštevajte, da rahlo barva razlika bi morala biti sprejemljiva zaradi svetlobo in zaslon.

Kaj Boste Dobili:

1 x Moda Jumpsuit

Predogled:

Način Plačila

1. Celotno plačilo mora biti plačan v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo.

2. Mi bo dostava blaga asap po prejemu vašega plačila.

3.Kupcu so odgovorni za vse davke in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.In blaga, bodo Označene kot "darilo" ali "vzorec" za vašo enostavno carinjenje in manj dajatev.

Dostava Pogoji

1.Kitajska post air mail ,Epacket in DHL ,SF Express so naši prednostni način dostave.Medtem EMS,Fedex in UPS, ki so na voljo.Pls vljudno opomba: China Post Zraka Pošta je najcenejši način dostave blaga ,vendar počasneje kot v drugih express podjetja.

2.Mi ladja v ponedeljek sobota razen v času praznikov.Prosimo, da nam pošljete e-pošto, PREDEN se vaše plačilo, če želite spremeniti naslov za dostavo.

3. Poskrbite, da pusti telefonsko številko, ko polnjenje vaš kupec informacije.

4.Ladijskega prometa v času turistične Sezone (kot je Božič, Kitajsko Novo Leto ipd.), lahko traja dlje kot običajno čas.Prosimo, dodajte še 5-10 dni zamude.

Vrne Izraz

1.Preverili bomo vašo parcelo natančno, preden ladja ven.V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 7 dni od datuma prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.

2.Ne dovolimo nadomestil ali izmenjav zaradi spremembe uma.Prosimo, da preberete opis, ki kot vodnik, preden postavite naročila.Medtem ko se vsak korak je bilo poskrbljeno, da smo ladjo iz pravilne element, bo priložnost, ko prejmete predmete, ki se razlikujejo od opisa.V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.

Povratne informacije

1.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.

2.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala!

Opombe

1. Kupcu so odgovorni za kakršno koli zavarovanje mislite, da je to potrebno.

2. Čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni.

3 nastavitve Zaslona se lahko razlikuje med različnimi CRT in LCD zasloni in izkrivljajo dejansko barv in velikosti.

dodatna vprašanja, prosimo, kontaktirajte me

hvala za vaš čas

Oznake: Pas Za Podporo, ženska obleka, seksi žensk crotchless jumpsuit, bodysuit sexi, črna šifon jumpsuit, ženske osnove bodysuit, bodysuits ženske oblačila, roza jumpsuit prodaje, haljo globoko v vratu, 8021

Številka Modela Seksi obleka
Vrsta Tkanine Broadcloth
Blagovna Znamka hirigin
Vrsta Jumpsuits
Postavka Vrsta Jumpsuits & Igralne Obleke
Fit Tip Skinny
Dolžina Full Length
Spol ŽENSKE
Vzorec Tipa Trdna
Dekoracijo NOBEN
Slog Seksi
Material Bombaž

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi