6Pcs Avto Poliranje Kožo Mop Vaja Kit Voskom Krpo Bombaž Poliranje Kolesa brez motorja; omela Tipke Za Rotacijske Kovine Nerjaveče Multi Oblike

€10.58

€15.11

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Specifikacija:

Nove blagovne znamke

Tip: Poliranje Kožo Wheel Kit

Stolpec Oblikovan Premer: Pribl. 4 cm

Gobova Oblikovan Premer: Pribl. 7 cm

Kolo Oblikovan Premer: Pribl. 10 cm

Conicla Oblikovan Premer: Pribl. 4,5 mm

Kolo Oblikovan Premer: Pribl. 5 cm

Gobova Oblikovan Premer: Pribl. 5 cm

Funkcija:

[Popolno In Profesionalno Poliranje Kit]: Različne oblike, odstrani površinsko oksidacije, rje,katrana in umazanijo vseh vrst, sedem različnih oblikah in velikostih, poliranje, kolesa, da vam pomaga poljski različne predmete, ki jih prilagodi na katero koli velikost svedra in lahko poljske vgradne in nedosegljiv površine platišča enostavno,naredi kožo proces veliko lažje.

[Poliranje Kolo]: Posebej za poliranje vgradne aread, kot so mag kolesa, motorna kolesa kolesa mnogoterosti.Različnih oblik in premerov, ki ga je mogoče doseči 99% kotičke, super za kolesa, blatniki, odbijači in drugih težko dostopnih mestih.

[Dobro Delo In Visoko Kakovostnih]: Izdelan iz kakovostnih vlaken, iz več plasti tkanine, ki so sešiti skupaj v center, mehko in občutljivo, Tkanine plasti rob imel dvig zdravljenje, ki je super za sijaj vaša blede kolesa in mnogoterosti,brez praske, ko v kožo in ne bi poškodujejo vaše pohištvo površino ali avto barve.

[Vrh Kakovosti Sveder Adapter]: Opremljena s standardno sveder adapter za priklop električni vrtalnik, poliranje kolesa steblom so okrogle nadaljevala z hex obliko, tako da ne bo slip off, ko je v uporabi, paše za najbolj vaje in se uporablja za pnevmatski ali električni poliranje stroj.

[Širok Aplikacije]: se Lahko uporablja za vse vrste plašč barve, voskanje, podrobno poliranje in tesnjenje glaze, čiščenje in izboljšanje njihove lahkotnost, za kovine, nakit, nerjavečega jekla, aluminija, lesa, plastike, keramike, stekla in ogledal brušenje in poliranje.

Paket Je Vključeno:

6Pcs x Poliranje Mop Kolo

Opomba:

Prosimo, dovolite manjše odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Oznake: Avto Set Za Nohte, avto lak, dremel poliranje kožo kolo, strešnik poliranje kolo, poljski iz nerjavečega jekla, eko vode, kovanec za poliranje, capsilone, avto pad poljski, klop brusilnik za nohte

Pad Materiala Bombaž
Uporaba Domov DIY
Blagovna Znamka PDTO
Poreklo CN(Izvora)
Zunanji Premer As described
Številka Modela Poliranje Kožo Wheel Kit

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi