Mujer camisetas Fuksija Til Ruffles Puff Rokav Vrhovi Majica Zabuhle Dolge Rokave Bluzo Priložnostne Meri Ženske Vrh топ женский

€40.62

€81.23

-49 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

če želite po meri izdelan velikosti.pls pustite nam svoj pas, kolk in krilo, dolžine po naročilu.

Mi bomo poslali element za vas, je odvisno od ladijskega način izberete.Ponujamo vam več načinov, da to ladjo. 1. Kitajska Post Zraka Pošta (Prosto Poštnine).To bo trajalo 45-60 dni, da pridejo do vas. 2. Komercialni express kot naslednja tabela prikazuje (Dodatnih $20$40).Tako DHL, samo 3-7 dni za prihod na vas.

1. Če ste našli izdelek, ki je v napačne barve ali meritve, prosimo, pošljite nam jasne fotografije v 3 delovnih dni, saj ga boste prejeli.Lahko se vrne in vračilo ali zamenjavo. 2. Če izdelek je očitno neenakih z izvirno sliko, prosimo, pošljite nam jasne fotografije v 3 delovnih dni, saj ga boste prejeli.Lahko se vrne in vračilo ali zamenjavo. 3. Če je očitno, kakovosti težave z izdelkom, kot so velika umazanija, zdrobljen ali napake površine,prosimo, pošljite nam jasne fotografije v 3 delovnih dni, ker ste prejeli.Lahko se vrne in vračilo ali zamenjavo.

1.Trudimo se, da bi vaš spletni nakup kot prijetno, kot je mogoče, če imate kakršne koli pomisleke prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, saj želimo vsaki stranki, da je zadovoljen kupec! 2.Bilo bi zelo cenjeno, če bi lahko pustite nas pozitivne povratne informacije, ki bo velika spodbuda za nas!!!

Oznake: srce vrh, siva poln rokavi obreži zgoraj, obleko fuksija, puffi preja, mickey vrh, bluzo denim ženske, siva dolge rokave obreži zgoraj, fuksija rastlin, krema za oči, rojstni dan vrh

Material Poliester
Oblačila Dolžina Redni
Spol ŽENSKE
Starost Starosti 18-35 Let
Sezona Pomlad/Jesen
Rokav Slog Puff Rokav
Poreklo CN(Izvora)
Slog punk stil
Rokav Dolžina(cm) Polno
Dekoracijo Ruffles
Vrsta Tkanine Broadcloth
Ovratnik O-Vratu
Vzorec Tipa Trdna

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi